Flygninger som går fra Entebbe internasjonale flyplass (EBB)

Non-stop flyvninger til 25 destinasjoner med 20 forskjellige flyselskaper

Entebbe internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Entebbe internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode EBB
By Entebbe
Land Uganda (UG)
Fullstendig plassering Entebbe internasjonale flyplass
Breddegrad 0.045052
Lengdegrad 32.442821
Nettsted Entebbe-airport.com
Vis på kart Google maps
Entebbe internasjonale flyplass
Entebbe internasjonale flyplass
Entebbe internasjonale flyplass
Entebbe internasjonale flyplass
Entebbe internasjonale flyplass
Entebbe internasjonale flyplass

Entebbe internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Innledning

Entebbe internasjonale lufthavn er den primære flyplassen i Uganda og fungerer som hovedporten for besøkende som kommer inn i landet. Det ligger omtrent 40 kilometer fra Ugandas hovedstad, Kampala. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel opplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

Entebbe International Airport tilbyr en rekke fasiliteter for å imøtekomme behovene til reisende:

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning med separate seksjoner for innenlands- og utenlandsflyvninger.
 • Detaljhandel og avgiftsfrie butikker: Passasjerer kan unne seg shopping i ulike forhandlere og avgiftsfrie butikker, som tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert suvenirer, klær, elektronikk og mer.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere restauranter og kafeer på flyplassen, som serverer både lokale og internasjonale retter, slik at passasjerene kan nyte et måltid eller ta en rask matbit.
 • Lounge: For de som søker mer privatliv og komfort, tilbyr Entebbe International Airport VIP-salonger utstyrt med fasiliteter som komfortable sitteplasser, gratis snacks og drikkevarer og forretningsfasiliteter.
 • Minibanker og valutaveksling: Reisende kan enkelt få tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester på flyplassen for å dekke deres økonomiske behov.
 • Bilutleie: Flyplassen har en rekke bilutleiebyråer, som lar passasjerer enkelt leie et kjøretøy for deres transportbehov.

Tjenester

Sammen med fasilitetene tilbyr flyplassen også ulike tjenester til forbedre den generelle reiseopplevelsen:

 • Immigrasjon og toll: Entebbe internasjonale lufthavn har effektiv immigrasjons- og tollbehandling for å sikre en jevn inn- og utreise for passasjerer.
 • Bagasjehåndtering: flyplassen tilbyr pålitelige tjenester for bagasjehåndtering, som sikrer at bagasjen kommer trygt og raskt frem.
 • Sikkerhet: Med et sterkt fokus på passasjersikkerhet opprettholder flyplassen strenge sikkerhetstiltak for å beskytte reisende og deres eiendeler.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen medisinske fasiliteter og opplært personale for å gi umiddelbar hjelp.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: For å holde kontakten, kan passasjerer få tilgang til gratis Wi-Fi overalt. terminalbygningen og utnytte ladestasjonene som er tilgjengelige.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapt eller forlagt gjenstander, er en dedikert tapt og funnet-tjeneste tilgjengelig for å hjelpe passasjerene med å hente eiendelene sine.

Fasilitetene og tjenestene som tilbys på Entebbe internasjonale lufthavn har som mål å gjøre reiseopplevelsen så praktisk og hyggelig som mulig. Med sin moderne infrastruktur, effektive prosesser og en rekke fasiliteter, streber flyplassen etter å gi et positivt førsteinntrykk for besøkende som kommer inn i Uganda.


Sıkça Sorulan Sorular

Entebbe internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Entebbe internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu EBB ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Entebbe internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 8h 25m süren ve Airbus A330-200 ile gerçekleştirilen Amsterdam Airport Schiphol (AMS) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Entebbe internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 20 taşıyıcı, Entebbe internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında UTair-Express, Aerolink Uganda, Kenya Airways, RwandAir, Ethiopian Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Entebbe şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Entebbe şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Entebbe internasjonale flyplass (EBB) tercih edilen seçenektir.

Entebbe çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Entebbe civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella