Direktefly fra Enshi Xujiaping flyplass (ENH)

Non-stop flyvninger til 18 destinasjoner via 9 forskjellige flyselskaper

Enshi Xujiaping flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Enshi Xujiaping flyplass
Flyplass (IATA) kode ENH
By Enshi
Land China (CN)
Fullstendig plassering Enshi Xujiaping flyplass
Breddegrad 30.319389
Lengdegrad 109.487215
Nettsted Esairport.cn
Vis på kart Google maps

Enshi Xujiaping Airport fasiliteter og tjenester

Enshi Xujiaping Airport, som ligger i Enshi City, Hubei-provinsen, Kina, er en moderne flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende. Enshi Xujiaping Airport har som mål å møte dine behov, enten du er på forretningsreise eller feriereise.

Fasiliteter

Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter for å forbedre passasjeropplevelsen:

 • Terminalbygning: Enshi Xujiaping flyplass har en romslig og godt designet terminalbygning, utstyrt med moderne teknologi og fasiliteter.
 • Venteområder: Komfortable sitteplasser er tilgjengelig i hele terminalen, noe som sikrer at passasjerer kan slappe av mens de venter på flyreisen.
 • Restauranter og kafeer: Ulike spisesteder er tilgjengelige, og tilbyr et utvalg av lokale og internasjonale retter.
 • Shopping: Tollfrie butikker og detaljhandel utsalgssteder er til stede, slik at passasjerer kan bla gjennom og kjøpe en rekke produkter.
 • Informasjonsskranker: Bemannede informasjonsskranker er strategisk plassert på hele flyplassen, og gir reisende assistanse og veiledning.
 • Gratis Wi-Fi: Enshi Xujiaping Airport tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de er på flyplassen.
 • Lekeområde for barn: Et dedikert lekeområde er tilgjengelig for barn, som sikrer at familier kan holde de små underholdt.
 • Bagasjetjenester: Bagasjetjenester, inkludert bagasjeoppbevaring og innpakning, tilbys for reisendes bekvemmelighet.
 • Medisinske fasiliteter: I nødstilfeller, flyplassen har medisinske fasiliteter og trent personell i beredskap.

Tjenester

I tillegg til sitt utvalg av fasiliteter, tilbyr Enshi Xujiaping Airport flere tjenester for å gjøre reiseopplevelsen like sømløs som mulig:

 • Innsjekking: Flere innsjekkingsskranker er tilgjengelig, med effektivt og vennlig personale klar til å hjelpe passasjerene.
 • Sikkerhet: Det er på plass strenge sikkerhetstiltak for å sikre sikkerheten til reisende, med dedikerte sikkerhetskontroller.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr pålitelige bagasjehåndteringstjenester, som sikrer at bagasjen håndteres med forsiktighet.
 • Transport: Praktiske transportalternativer er tilgjengelig utenfor flyplassen, inkludert drosjer og bilutleie.
 • Reisebyråer: Reisebyråer finnes i terminalen, og tilbyr assistanse med å bestille flyreiser, overnatting og turer.
 • VIP Lounger: For de som søker et ekstra nivå av komfort, har Enshi Xujiaping Airport VIP-lounger for forretnings- eller førsteklasses passasjerer.
 • Tapt og funnet: En dedikert tapt og funnet-tjeneste lar passasjerer hente bort tapte gjenstander under deres reise.
 • Tilgjengelighet: Flyplassen er utstyrt med fasiliteter for å imøtekomme passasjerer med funksjonshemninger, noe som sikrer en inkluderende reiseopplevelse.
 • Flyinformasjon: Flyinformasjonsskjermer i sanntid er plassert over hele terminal, og holder passasjerene informert om flyreisene deres.

Enshi Xujiaping Airport streber etter å tilby et innbydende og effektivt miljø for alle reisende. Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester kan passasjerer nyte en komfortabel og problemfri opplevelse fra det øyeblikk de ankommer flyplassen til avreise.


Sıkça Sorulan Sorular

Enshi Xujiaping flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Enshi Xujiaping flyplass belirlenmiş IATA kodu ENH ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Enshi Xujiaping flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 25m süren ve Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 ile gerçekleştirilen Beijing Daxing International (PKX) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Enshi Xujiaping flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Enshi Xujiaping flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 9 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, China Eastern Airlines, Loong Air, Beijing Capital Airlines, China Southern Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Enshi şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Enshi şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Enshi Xujiaping flyplass (ENH) tercih edilen seçenektir.

Enshi yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella