Non-stop flyvning fra Eldoret internasjonale flyplass (EDL)

Utforsk 4 steder med 3 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Eldoret internasjonale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
NBO Nairobi

4-6 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
WIL Nairobi

1-2 flyvninger per dag

0t 40m Vis pris
KIS Kisumu

1 flyvninger per dag

0t 35m Vis pris
MBA Mombasa
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris

Eldoret internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Eldoret internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode EDL
By Eldoret
Land Kenya (KE)
Fullstendig plassering Eldoret internasjonale flyplass
Breddegrad 0.404356
Lengdegrad 35.238317
Vis på kart Google maps

Eldoret International Airport fasiliteter og tjenester

Flyer inn og ut av Eldoret

Eldoret International Airport, som ligger i Eldoret, Kenya, er en av Øst-Afrikas fremtredende flyplasser som betjener både innenriks og internasjonale reisende. Med en rekke moderne fasiliteter og tjenester sikrer flyplassen en hyggelig og problemfri opplevelse for sine passasjerer.

Terminalfasiliteter

Innsjekking og sikkerhet

  • Eldoret internasjonale lufthavn tilbyr effektive og organiserte innsjekkingsskranker, som sikrer en jevn og rask innsjekkingsprosess for passasjerer.
  • Strenge sikkerhetstiltak er på plass for å sikre sikkerheten til reisende og deres eiendeler.. Godt trent og profesjonelt sikkerhetspersonell er tilgjengelig over hele flyplassen.

Detaljhandel og spisesteder

  • Terminalen har flere utsalgssteder, og tilbyr et bredt utvalg av avgiftsfrie varer, lokalt håndverk og suvenirer. Passasjerer kan utforske og kjøpe disse varene til konkurransedyktige priser.
  • Flere spisesteder er tilgjengelig på Eldoret internasjonale lufthavn, alt fra kafeer og snackbarer til restauranter. Reisende kan unne seg en rekke ulike retter, alt etter ulike smaker og preferanser.

Bekvemmelighetstjenester

Transport og parkering

  • flyplassen tilbyr praktiske transportmuligheter for reisende, inkludert drosjer og bilutleietjenester. Passasjerer kan enkelt få tilgang til ulike transportmåter for å nå de ønskede destinasjonene.
  • Et romslig og sikkert parkeringsområde er tilgjengelig, som sikrer sikkerheten til private kjøretøy for de som reiser til flyplassen med bil.

Lounge

  • For passasjerer som ønsker en høy reiseopplevelse, tilbyr Eldoret International Airport komfortable og luksuriøse salonger. Disse salongene gir et rolig miljø hvor reisende kan slappe av, nyte gratis forfriskninger, få tilgang til høyhastighetsinternett og følge med på jobben.

Tilleggstjenester

  • Minibanker og valutavekslingstjenester er praktisk plassert på flyplassen, noe som gjør det lettere for reisende å få tilgang til lokal valuta.
  • Flyplassen tilbyr også medisinske og førstehjelpsfasiliteter, som sikrer passasjerenes velvære under reisen.

Fremtidig utvikling

Eldoret internasjonale lufthavn har som mål å kontinuerlig forbedre sine tjenester og fasiliteter for å møte de økende kravene til reisende. Flyplassmyndighetene har planer om å utvide terminalen, øke antall flyselskapstjenesteleverandører og forbedre infrastrukturen for å imøtekomme den økende passasjertrafikken.

Opplev fortreffelighet på Eldoret internasjonale lufthavn

Med sin rekke moderne fasiliteter, praktiske transportmuligheter og eksepsjonelle tjenester, Eldoret International Airport tilbyr en minneverdig reiseopplevelse for både innenlandske og internasjonale passasjerer. Enten du besøker for forretninger eller ferie, sørger flyplassen for en jevn og hyggelig reise fra start til slutt.


Eldoret internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Eldoret internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Eldoret internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu EDL ile tanımlanır.

Eldoret internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Eldoret internasjonale flyplass ile Moi International Airport (MBA) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 40m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Eldoret internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Eldoret internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Jambojet Limited, Skyward Expres ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Eldoret şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Eldoret şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Eldoret internasjonale flyplass (EDL) tercih ederler.

Eldoret çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Eldoret civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella