Rimelige flyvninger fra El Nido flyplass (ENI)

Non-stop flyvninger til 6 destinasjoner med 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı El Nido flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
MNL Metro Manila

6-9 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
CEB Lapu-Lapu by

1 flyvninger per dag

1t 45m Vis pris
CRK Angeles City
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris
MPH malaysisk
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 8m Vis pris
USU Coron
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 40m Vis pris
TAG Tagbilaran City
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris

El Nido flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn El Nido flyplass
Flyplass (IATA) kode ENI
By El Nido
Land Philippines (PH)
Fullstendig plassering El Nido flyplass
Breddegrad 11.202154
Lengdegrad 119.416457
Vis på kart Google maps

El Nido flyplassfasiliteter og tjenester

El Nido flyplass, også kjent som Lio flyplass, er hovedporten til den fantastiske Palawan-regionen på Filippinene. Som en av de beste turistdestinasjonene i landet tilbyr El Nido en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for sine besøkende.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker - El Nido flyplass har dedikerte innsjekkingsskranker for forskjellige flyselskaper som opererer ved terminalen.
 • Bagasjetjenester - Passasjerer kan benytte seg av bagasjetjenester, inkludert innsjekking, veiing og merking.
 • VIP Lounge - Det er en VIP-lounge tilgjengelig for passasjerer som foretrekker en mer luksuriøs og privat opplevelse. Salongen tilbyr komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger og forretningsfasiliteter.
 • Detaljhandel og servering - Terminalen har utsalgssteder som selger en rekke suvenirer, klær og reiseutstyr. I tillegg er det flere spisesteder som tilbyr både lokale og internasjonale retter.
 • Informasjonsskranke - Reisende kan søke hjelp og informasjon fra flyplassens informasjonsskranke, bemannet av kunnskapsrikt og hjelpsomt personell.
 • Minibanker og valutaveksling – El Nido lufthavn har minibanker og valutavekslingstjenester for passasjerenes bekvemmelighet.
 • Wi-Fi-tilgang – Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet mens de er på på flyplassen.

Transporttjenester

 • Taxi og bilutleie - Passasjerer har muligheten til å leie en taxi eller leie en bil fra flyplassen for å komme til overnatting eller utforske området i sitt eget tempo.
 • Shuttle Service - Flyplassen tilbyr skytteltjenester til ulike hoteller og feriesteder i El Nido. Disse skyttelbussene er ofte direkte koordinert med overnattingssteder, og sikrer problemfri transport.
 • Trehjulssykkel – Tradisjonelle filippinske trehjulssykler er tilgjengelig like utenfor flyplassen for kortere avstander eller for å navigere i byen.
 • Turoperatører - El Nido flyplass fungerer som en base for mange turoperatører som tilbyr øyhopping, dykketurer og andre populære aktiviteter i regionen.

Flyplassforskrifter og tjenester

 • Sikkerhet - El Nido flyplass har en streng sikkerhetsprotokoll for å sikre passasjerenes sikkerhet. Bagasjekontroll og kroppsskanning utføres før du går inn i avgangsområdet.
 • Renslighet og sanitær - Flyplassen opprettholder et rent miljø, med regelmessige rengjørings- og sanitærtiltak på plass, inkludert utpekte røykeområder.
 • Tapt og funnet - Ved forlagte eller tapte gjenstander kan passasjerer forhøre seg om tapt og funnet-tjenesten ved flyplassens informasjonsskranke.
 • Medisinske tjenester - Flyplassen har førstehjelpsfasiliteter tilgjengelig i tilfelle av eventuelle medisinske nødsituasjoner.
 • Tilgjengelighet – El Nido flyplass er designet for å være tilgjengelig for passasjerer med redusert mobilitet, med ramper og utpekte parkeringsplasser.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester, gir El Nido flyplass en jevn og hyggelig reiseopplevelse for alle besøkende. Enten du ankommer for å utforske de uberørte strendene og eventyrlige aktivitetene eller drar etter en minneverdig ferie, har flyplassen som mål å gjøre reisen din inn og ut av El Nido så praktisk som mulig.


Sıkça Sorulan Sorular

El Nido flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, El Nido flyplass belirlenmiş IATA kodu ENI ile tanımlanır.

El Nido flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

El Nido flyplass ile Clark International Airport (CRK) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 50m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

El Nido flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

El Nido flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, AirSWIF ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

El Nido şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

El Nido şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla El Nido flyplass (ENI) tercih ederler.

El Nido yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella