Flygninger som går fra El Loa flyplass (CJC)

Reis til 3 steder med 3

Günlük Kalkış Programı El Loa flyplass

El Loa flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn El Loa flyplass
Flyplass (IATA) kode CJC
By Calama
Land Chile (CL)
Fullstendig plassering El Loa flyplass
Breddegrad -22.498882
Lengdegrad -68.907266
Vis på kart Google maps

El Loa flyplassfasiliteter og tjenester

El Loa flyplass, som ligger i Calama, Chile, er en moderne og velutstyrt flyplass som fungerer som en inngangsport til den vakre Atacama-ørkenregionen. Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester, sikrer El Loa Airport en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for både innenlandske og internasjonale reisende.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: El Loa flyplass har en romslig og moderne terminalbygning med en rekke fasiliteter.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer har tilgang til en rekke spisesteder, inkludert restauranter og kafeteriaer, som serverer både lokale og internasjonale retter.
 • Butikker og avgiftsfrie: Flyplassen huser et utvalg butikker, hvor reisende kan kjøpe suvenirer, gaver, klær og andre viktige ting. En avgiftsfri butikk er også tilgjengelig som tilbyr avgiftsfrie produkter.
 • Lounge: Eksklusive salonger er tilgjengelig for passasjerer som ønsker et mer rolig og komfortabelt miljø for å slappe av før flyturen.
 • Minibanker og valutaveksling: Flere minibanker og valutavekslingsfasiliteter er praktisk plassert på flyplassen, noe som sikrer smidige økonomiske transaksjoner for reisende.
 • Medisinske tjenester: Et medisinsk senter er tilstede på El Loa flyplass, utstyrt for å håndtere all medisinsk behandling. nødsituasjoner eller helseproblemer.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både kortsiktige og langsiktige parkeringsbehov, noe som sikrer sikkerheten og sikkerheten til besøkendes kjøretøy.

Tjenester

 • Bagasjehåndtering: For å sikre en sømløs reiseopplevelse tilbyr flyplassen effektive bagasjehåndteringstjenester og en tapt-og-funnet-avdeling.
 • Wi-Fi Tilgang: El Loa flyplass tilbyr gratis Wi-Fi, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller jobbe mens de venter på fly.
 • Informasjonsskranker: Flere informasjonsskranker er tilgjengelige på hele flyplassen, hvor det vennlige personalet kan gi assistanse, svare på spørsmål og tilby veiledning.
 • Transport: Ulike transportalternativer er lett tilgjengelige på flyplassen, inkludert drosjer, skyttelbuss og bilutleietjenester, noe som gjør det enkelt for reisende å nå de ønskede destinasjonene.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr spesialisert assistanse og fasiliteter for passasjerer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet, som sikrer at deres reiseopplevelse er komfortabel og tilgjengelig.
 • Reisebyråer: Besøkende kan finne reisebyråer på flyplassen, gir assistanse med reiseruteplanlegging, bestilling av overnatting og arrangere turer.
 • Barnevennlige fasiliteter: For å imøtekomme familier som reiser med små barn, tilbyr El Loa flyplass stellestasjoner for babyer og lekeområder, som sikrer en komfortabel og hyggelig opplevelse for familier.

El Loa lufthavns forpliktelse til å tilby utmerkede fasiliteter og tjenester bidrar til å skape en hyggelig og problemfri opplevelse for passasjerer som reiser gjennom Atacama-ørkenen. Den veldesignede terminalbygningen, sammen med en rekke tjenester og fasiliteter, sikrer at reisende har alt de trenger i løpet av oppholdet på flyplassen.


El Loa flyplass Sıkça Sorulan Sorular

El Loa flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, El Loa flyplass belirlenmiş IATA kodu CJC ile tanımlanır.

El Loa flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

El Loa flyplass ile Carriel Sur International Airport (CCP) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 35m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

El Loa flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, El Loa flyplass hizmet vermektedir ve aralarında JetSMART, LATAM Airlines, Sky Airlin gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Calama şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Calama şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla El Loa flyplass (CJC) tercih ederler.

Calama çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Calama civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella