Rimelige flyvninger fra El Edén internasjonale flyplass (AXM)

Non-stop flyvninger til 5 destinasjoner via 7 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı El Edén internasjonale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BOG Bogota

5-6 flyvninger per dag

0t 56m Vis pris
EOH Medellín

2 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
MDE Rionegro

1-2 flyvninger per dag

0t 47m Vis pris
PTY Panama by
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 31m Vis pris
FLL Fort Lauderdale
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 43m Vis pris

El Edén internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn El Edén internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode AXM
By Armenia
Land Colombia (CO)
Fullstendig plassering El Edén internasjonale flyplass
Breddegrad 4.452882
Lengdegrad -75.766298
Nettsted Aeropuertoeleden.com
Vis på kart Google maps

El Edén internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

El Edén internasjonale lufthavn, som ligger i Armenia, Colombia, er en moderne og effektiv flyplass som betjener både innenlands og internasjonale flyvninger. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for alle reisende.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en romslig og godt designet terminalbygning med moderne arkitektur og rikelig med sitteplasser.
 • Bagasjetjenester: El Edén internasjonale lufthavn tilbyr bagasjehåndteringstjenester og har en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer med alle bagasjerelaterte problemer.
 • Detaljhandel og spisesteder: Det finnes en rekke butikker, avgiftsfrie utsalgssteder og restauranter i terminalen, som gir passasjerene en rekke shopping- og spisesteder.
 • VIP-lounge: For passasjerer som leter etter for en forbedret reiseopplevelse tilbyr flyplassen en VIP-salong med komfortable sitteplasser, gratis snacks og drikkevarer, og forretningsfasiliteter.
 • Bank og valutaveksling: Banktjenester og minibanker er tilgjengelig på flyplassen, sammen med valuta utvekslingsfasiliteter for internasjonale reisende.
 • Gratis Wi-Fi: El Edén internasjonale lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de er på flyplassen.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske fasiliteter og utdannede fagfolk for å gi umiddelbar medisinsk hjelp hvis nødvendig.
 • Bilutleie: Passasjerer kan enkelt leie biler fra flyplassen, med en rekke pålitelige bilutleiefirmaer som opererer på stedet.
 • Parkering: Parkeringsplasser er tilgjengelig for både korttids- og langtidsopphold, noe som sikrer praktiske alternativer for passasjerer som reiser med bil.

Tjenester

 • Informasjonsskranke: Flyplassen har en informasjonsskranke bemannet av kunnskapsrikt personell som kan bistå med flyinformasjon, veibeskrivelser og generelle spørsmål.
 • Flyassistanse: El Edén internasjonale lufthavn tilbyr flyassistansetjenester, inkludert innsjekkingsassistanse, ombordstigningsinformasjon og gateassistanse.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen imøtekommer behovene til passasjerer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet, og tilbyr tjenester som rullestolassistanse og tilgjengelige fasiliteter.
 • Lekeområde for barn: For å holde unge reisende underholdt, har flyplassen et dedikert lekeområde utstyrt med leker og spill.
 • Prioritet ombordstigning: Passasjerer som trenger prioritert ombordstigning kan dra nytte av flyplassens spesialtilbud tjenester for å sikre en jevn ombordstigningsopplevelse.
 • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige på flyplassen, inkludert drosjer, skyttelbuss og offentlig transport, noe som gjør det enkelt for passasjerer å nå målet.
 • Flyinformasjonsskjermer: Over hele terminalen viser flere monitorer sanntidsinformasjon om flyavganger, ankomster og eventuelle forsinkelser eller gateendringer.

El Edén internasjonale lufthavn er stolt av å tilby et omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester for å garantere en hyggelig og problemfri reiseopplevelse for alle passasjerer. Enten du reiser, ankommer eller reiser gjennom flyplassen, kan du forvente deg effektive tjenester og moderne fasiliteter som oppfyller internasjonale standarder.


Sıkça Sorulan Sorular

El Edén internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, El Edén internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu AXM ile tanımlanır.

El Edén internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

El Edén internasjonale flyplass ile Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 3h 43m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

El Edén internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 7 taşıyıcı, El Edén internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında AVIANCA, EasyFly, LATAM Airlines, Wingo, Viva Air Colombi gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Armenia şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Armenia şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla El Edén internasjonale flyplass (AXM) tercih ederler.

Armenia çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Armenia civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella