Non-stop flyvning fra El Dorado internasjonale flyplass (BOG)

Utforsk 85 steder med 29 forskjellige transportører

El Dorado internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn El Dorado internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode BOG
By Bogota
Land Colombia (CO)
Fullstendig plassering El Dorado internasjonale flyplass
Breddegrad 4.699039
Lengdegrad -74.141560
Nettsted Eldorado.aero
Vis på kart Google maps
El Dorado internasjonale flyplass
El Dorado internasjonale flyplass
El Dorado internasjonale flyplass
El Dorado internasjonale flyplass
El Dorado internasjonale flyplass
El Dorado internasjonale flyplass

El Dorado internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Innledning

El Dorado internasjonale lufthavn, som ligger i Bogotá, Colombia, er den travleste og største flyplassen i landet, og fungerer som en stor flyplass internasjonal inngangsport til regionen. Med sin moderne infrastruktur og et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester, sikrer El Dorado International Airport en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende.

Fasiliteter

  • Terminalbygninger: El Dorado Airport består av to hovedterminaler, terminal 1 og terminal 2, som tilbyr ulike fasiliteter og tjenester.
  • Shopping og servering: Flyplassen tilbyr et mangfoldig utvalg av butikker, alt fra luksusbutikker til avgiftsfrie utsalgssteder, hvor reisende kan kjøpe alt fra klær og tilbehør til suvenirer og elektronikk. I tillegg er det mange spisesteder tilgjengelig, inkludert kafeer, restauranter og gatekjøkkenkjeder, som serverer forskjellige smaker og preferanser.
  • Lounge: El Dorado internasjonale lufthavn tilbyr flere salonger for passasjerer som søker en mer rolig og behagelig miljø. Disse salongene har fasiliteter som gratis Wi-Fi, forfriskninger, komfortable sitteplasser og forretningsfasiliteter.
  • Wi-Fi og ladestasjoner: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele eiendommen, slik at reisende kan bo tilkoblet. Videre er praktiske ladestasjoner tilgjengelige for å sikre at elektroniske enheter forblir drevet.
  • Banker og valutaveksling: For økonomiske behov huser flyplassen ulike banktjenester, minibanker og valutavekslingsskranker, som gir reisende enkel tilgang til pengetjenester.

Tjenester

  • Informasjonsskranker: Det er flere informasjonsskranker plassert over hele flyplassen, bemannet av hjelpsomt personell som kan hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer.
  • Bagasjetjenester: El Dorado flyplass tilbyr bagasjeoppbevaring samt tjenester for innpakning av bagasje. Disse tjenestene sikrer sikkerheten og bekvemmeligheten til passasjerenes eiendeler.
  • Medisinsk assistanse: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen et medisinsk senter med utdannede fagfolk som er klare til å yte assistanse. Førstehjelpstjenester og ambulanser er også tilgjengelig.
  • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige, inkludert drosjer, bilutleietjenester og offentlige busser, noe som gjør det enkelt for passasjerer å reise til og fra flyplassen.
  • Spesiell assistanse: El Dorado internasjonale lufthavn streber etter å imøtekomme behovene til alle reisende. Den tilbyr spesielle assistansetjenester for personer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet, som sikrer deres komfort og bekvemmelighet under hele reisen.

El Dorado internasjonale lufthavns omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester gjør den til en flyplass i verdensklasse som prioriterer passasjerenes komfort og tilfredshet. Fra sine utmerkede spisemuligheter og shoppingmuligheter til sine pålitelige transporttjenester og spesielle assistanseprogrammer, sørger El Dorado International Airport for en hyggelig og praktisk reiseopplevelse.


Sıkça Sorulan Sorular

El Dorado internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BOG kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından El Dorado internasjonale flyplass için atanmıştır.

El Dorado internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

El Dorado internasjonale flyplass ile Frankfurt International Airport (FRA) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 11h 25m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

El Dorado internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

El Dorado internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 29 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, AVIANCA, LATAM Airlines, EasyFly, SATENA, Viva Air Colombi ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Bogota şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Bogota şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla El Dorado internasjonale flyplass (BOG) tercih ederler.

Bogota çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Bogota civarında 1 havaalanı bulunmaktadır: El Dorado internasjonale flyplass (BOG)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella