Direktefly fra Edinburgh flyplass (EDI)

Utforsk 151 steder med 33 forskjellige transportører

Edinburgh flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Edinburgh flyplass
Flyplass (IATA) kode EDI
By Edinburgh
Land United-Kingdom (GB)
Fullstendig plassering Edinburgh flyplass
Breddegrad 55.950785
Lengdegrad -3.361453
Nettsted Edinburghairport.com
Vis på kart Google maps
Edinburgh flyplass
Edinburgh flyplass
Edinburgh flyplass
Edinburgh flyplass
Edinburgh flyplass
Edinburgh flyplass

Edinburgh flyplass

Edinburgh Airport Facilities and Services

Edinburgh Airport, som ligger like utenfor byen Edinburgh i Skottland, er den travleste flyplassen i landet. Det fungerer som en primær inngangsport for både innenlandske og internasjonale reisende. Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester, sikrer Edinburgh Airport en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for sine passasjerer.

Terminalfasiliteter

Edinburgh Airport tilbyr et bredt utvalg av terminalfasiliteter for å imøtekomme ulike behov til reisende. Disse inkluderer:

  • Shopping og servering: Flyplassen har et fantastisk utvalg av utsalgssteder og spisesteder. Passasjerer kan utforske en rekke butikker som tilbyr reiseutstyr, mote, elektronikk, alkohol og mer. I tillegg er det flere barer, kafeer og restauranter som serverer både lokale og internasjonale retter.
  • Lounge: Ulike salonger er tilgjengelige for passasjerer som leter etter et fredelig og behagelig miljø for å slappe av eller jobbe. Disse salongene tilbyr vanligvis gratis forfriskninger, Wi-Fi-tilgang, aviser og magasiner.
  • Wi-Fi-tilgang: Edinburgh Airport tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten under besøket.
  • Minibanker og valutaveksling: Minibanker og valutavekslingsfasiliteter er praktisk plassert på flyplassen for reisende som trenger å skaffe lokal valuta eller tilgang til kontanter.
  • Bønnerom: Flyplassen imøtekommer de åndelige behovene til passasjerer med et dedikert bønnerom som gir et stille rom for refleksjon og bønn.

Passasjertjenester

For å forbedre den generelle reiseopplevelsen tilbyr Edinburgh Airport en rekke passasjerer tjenester:

  • Bilutleie: Passasjerer kan enkelt leie biler fra et av de mange bilutleiefirmaene som ligger på flyplassen.
  • Drosje og transport: Drosjer og transport er lett tilgjengelige utenfor terminalen, noe som gir praktiske transportmuligheter for passasjerer.
  • Parkering: Flyplassen tilbyr ulike parkeringsmuligheter, inkludert parkeringsplasser for kortere opphold og lengre opphold. Passasjerer kan velge det best passende alternativet basert på deres reisebehov.
  • Spesiell assistanse: Edinburgh Airport er forpliktet til å tilby tilgjengelige fasiliteter og tjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov. Dedikert assistanse er tilgjengelig, inkludert fasiliteter for funksjonshemmede, rullestolassistanse og støtte for personer med syns- eller hørselshemninger.
  • Tapt og funnet: Et dedikert kontor for hittegods er på stedet for å hjelpe passasjerer i tilfelle tapte eller forlagte gjenstander innenfor flyplassens lokaler.

Samlet sett streber Edinburgh Airport etter å sikre en sømløs reiseopplevelse ved å tilby en rekke førsteklasses fasiliteter og tjenester. Enten det handler om suvenirer i siste liten, nyte et måltid eller benytte seg av viktige reisetjenester, kan passasjerene forvente en hyggelig stund på Edinburgh lufthavn.


Sıkça Sorulan Sorular

Edinburgh flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

EDI kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Edinburgh flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Edinburgh flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 9h 50m süren ve Boeing 787-8 ile gerçekleştirilen Cancun International Airport (CUN) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Edinburgh flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Edinburgh flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 33 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Ryanair, easyJet, British Airways, Loganair, Aer Lingu ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Edinburgh şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Edinburgh şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Edinburgh flyplass (EDI) tercih ederler.

Edinburgh yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella