Non-stop flyvning fra East Midlands flyplass (EMA)

Non-stop flyvninger til 64 destinasjoner med 8 forskjellige flyselskaper

East Midlands flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn East Midlands flyplass
Flyplass (IATA) kode EMA
By Castle Donington
Land United-Kingdom (GB)
Fullstendig plassering East Midlands flyplass
Breddegrad 52.829374
Lengdegrad -1.332134
Nettsted Eastmidlandsairport.com
Vis på kart Google maps
East Midlands flyplass
East Midlands flyplass
East Midlands flyplass
East Midlands flyplass
East Midlands flyplass
East Midlands flyplass

East Midlands flyplass

East Midlands Airport fasiliteter og tjenester

East Midlands Airport, som ligger i Castle Donington, Leicestershire, fungerer som en inngangsport til East Midlands-regionen i England. Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester, sikrer flyplassen en praktisk og hyggelig opplevelse for reisende.

Fasiliteter

 • Terminaler: East Midlands Airport består av én terminalbygning som håndterer både internasjonale og innenlandsflyvninger.
 • Detaljhandel: Flyplassen har en rekke butikker, som tilbyr en rekke produkter fra avgiftsfrie varer til høy- gatemote, elektronikk og suvenirer.
 • Mat og drikke: Reisende er bortskjemte med valg når det kommer til spisesteder, med ulike restauranter, kafeer og barer tilgjengelig over hele terminalen.
 • Lounge: For de som søker et mer avslappet og eksklusivt miljø, tilbyr East Midlands Airport salonger med komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger og forretningsfasiliteter.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter, inkludert tjenester for lengre opphold, kortere opphold og møte-og-hilsen, noe som sikrer bekvemmelighet for alle typer reisende.
 • Transport: Det er flere transportalternativer tilgjengelig til og fra flyplassen, inkludert drosjer, bilutleietjenester, busser og en dedikert jernbaneforbindelse.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Hyppige oppdateringer om ankomster og avganger vises i hele terminalen, og hjelper reisende med å holde seg informert om flyreisene deres.
 • Bagasjetjenester: East Midlands Airport tilbyr bagasjetjenester, inkludert bagasjetraller, bagasjeinnpakning og lagringsfasiliteter, for å gjøre reise med bagasje problemfri.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr støtte for passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger, som sikrer jevne overganger gjennom sikkerhetskontroller og ombordstigningsprosedyrer.
 • Valutaveksling: Reisende kan enkelt veksle pengene sine ved ulike valutavekslingsskranker som ligger innenfor terminal.
 • Wifi og ladestasjoner: Gratis wifi er tilgjengelig på hele flyplassen, og det er dedikerte ladestasjoner for elektroniske enheter.
 • Barne Lekeområder: East Midlands Airport gjenkjenner behovene til familier som reiser med barn og tilbyr dedikerte lekeområder for å holde de unge underholdt.

Samlet sett tilbyr East Midlands Airport et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen for alle passasjerer. Fra omfattende detaljhandelsmuligheter til komfortable salonger og praktiske transporttjenester, streber flyplassen etter å tilby en sømløs reise. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, sørger East Midlands Airport for at turen begynner og slutter positivt.


Sıkça Sorulan Sorular

East Midlands flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, East Midlands flyplass belirlenmiş IATA kodu EMA ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

East Midlands flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 5h 25m süren ve Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 ile gerçekleştirilen Antalya Airport (AYT) destinasyonuna ulaşmaktadır.

East Midlands flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

East Midlands flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 8 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Ryanair, Jet2, Flybe, Blue Island ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Castle Donington şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Castle Donington şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle East Midlands flyplass (EMA) tercih edilen seçenektir.

Castle Donington yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella