Spesialtilbud på flyvninger fra Dzaoudzi Pamandzi internasjonale lufthavn (DZA)

Reis til 8 steder med 5

Günlük Planlanmış Dzaoudzi Pamandzi internasjonale lufthavn Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
RUN St Denis

1-3 flyvninger per dag

2t 10m Vis pris
NBO Nairobi

2 flyvninger per dag

2t 25m Vis pris
MJN Mahajanga

2 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
HAH Moroni
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
CDG Paris

1 flyvninger per dag

10t 0m Vis pris
DIE Antsiranana
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
NOS Nysgjerrig-være

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
DAR Dar es Salaam
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 35m Vis pris

Dzaoudzi Pamandzi internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Dzaoudzi Pamandzi internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode DZA
By Dzaoudzi
Land Mayotte (YT)
Fullstendig plassering Dzaoudzi Pamandzi internasjonale lufthavn
Breddegrad -12.807053
Lengdegrad 45.281528
Vis på kart Google maps

Dzaoudzi Pamandzi International Airport Fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Dzaoudzi Pamandzi International Airport er den primære internasjonale inngangsporten til det franske oversjøiske departementet Mayotte, som ligger i Det indiske hav. Flyplassen fungerer som et viktig transportknutepunkt for innbyggerne i Mayotte og letter tilkobling til ulike internasjonale destinasjoner. Her vil vi utforske det mangfoldige utvalget av fasiliteter og tjenester som tilbys av Dzaoudzi Pamandzi internasjonale lufthavn.

Fasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har dedikerte innsjekkingsskranker for forskjellige flyselskaper, noe som sikrer en jevn innsjekkingsprosess for passasjerer.
 • Tollfri shopping: Reisende kan nyte tollfri shopping for et bredt spekter av produkter, inkludert parfymer, kosmetikk, elektronikk og lokalt håndverk.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig på flyplassen, som serverer en rekke retter, snacks og drikkevarer.
 • Lounger: Passasjerer kan få tilgang til førsteklasses lounger som gir et komfortabelt og avslappende miljø, komplett med fasiliteter, som gratis Wi-Fi, forfriskninger og forretningstjenester.
 • Bank og valutaveksling: Flyplassen er vert for banker og valutavekslingstjenester for å hjelpe reisende med deres økonomiske behov.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, og tilbyr praktiske transportmuligheter for å utforske Mayotte.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetjenester, inkludert tapt og funnet, bagasjeinnpakning og lagringsfasiliteter for passasjerenes bekvemmelighet og sikkerhet.

Tjenester

 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er tilgjengelig for å hjelpe reisende med spørsmål om flyreiser, flyplassfasiliteter, transport og generell informasjon om reisen deres.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske fasiliteter og førstehjelpstjenester for å sikre passasjerenes velvære.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og få tilgang til nettjenester.
 • Tjenester for funksjonshemmede: Dzaoudzi Pamandzi internasjonale lufthavn er utstyrt med fasiliteter for å imøtekomme passasjerer med funksjonshemninger, noe som sikrer deres komfort og enkel navigering.
 • Tapt og funnet: En dedikert avdeling for tapt og funnet hjelper passasjerer med å lokalisere og gjenopprette tapte gjenstander på flyplassens område.

Dzaoudzi Pamandzi internasjonale lufthavn tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester som imøtekommer passasjerenes behov, og gir en hyggelig reiseopplevelse. Fra praktiske innsjekkingsprosedyrer til avgiftsfri shopping, spisesteder til førsteklasses lounger, flyplassen prioriterer passasjerkomfort og tilfredshet. Med sitt utvalg av tjenester, som medisinsk assistanse, bagasjetjenester og fasiliteter for funksjonshemmede, sikrer flyplassen at alle reisendes krav blir oppfylt. Dzaoudzi Pamandzi International Airport er forpliktet til å levere utmerkede fasiliteter og tjenester for å gjøre hver reise gjennom flyplassen sømløs og hyggelig.


Sıkça Sorulan Sorular

Dzaoudzi Pamandzi internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

DZA kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Dzaoudzi Pamandzi internasjonale lufthavn için atanmıştır.

Dzaoudzi Pamandzi internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Dzaoudzi Pamandzi internasjonale lufthavn ile Paris - Charles de Gaulle Airport (CDG) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 10h 0m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Dzaoudzi Pamandzi internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Dzaoudzi Pamandzi internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 5 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, EWA AIR, Air Austral, Kenya Airways, Corsair, Air Madagasca ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Dzaoudzi şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Dzaoudzi şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Dzaoudzi Pamandzi internasjonale lufthavn (DZA) tercih edilen seçenektir.

Dzaoudzi yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella