Rimelige flyvninger fra Dundee flyplass (DND)

Direkteflyvninger til 4 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Dundee flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
LCY London

2 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris
BHD Belfast
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris
LSI Shetland
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
KOI Kirkwall
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

per day flyvninger per dag

0t 50m Vis pris

Dundee flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Dundee flyplass
Flyplass (IATA) kode DND
By Dundee
Land United-Kingdom (GB)
Fullstendig plassering Dundee flyplass
Breddegrad 56.452445
Lengdegrad -3.024947
Nettsted Hial.co.uk
Vis på kart Google maps

Dundee Airport Facilities and Services

Dundee Airport, som ligger i Skottland, er en travel regional flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å imøtekomme behovene til reisende. Enten du flyr for forretninger eller ferie, sikrer Dundee Airport en jevn og komfortabel opplevelse.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har flere innsjekkingsskranker for å effektivisere avreiseprosessen. Det vennlige personalet hjelper passasjerer med innsjekkingsprosedyrer og gir all nødvendig veiledning.
 • Sikkerhet: Dundee Airport prioriterer passasjersikkerhet og sikkerhet. Det utføres strenge sikkerhetskontroller for å sikre et trygt miljø for alle reisende.
 • Detaljsalg: Passasjerer kan nyte en rekke shoppingopplevelser på flyplassen. Fra avgiftsfrie butikker som selger parfyme, kosmetikk, alkohol og tobakk, til bokhandlere og gavebutikker, det er mange alternativer å bla gjennom før flyturen.
 • Mat og drikke: Sultne reisende kan tilfredsstille trangene sine. på flyplassens kafeer og restauranter. Enten du er i humør for en rask matbit eller et komplett måltid, er det tilgjengelige alternativer for ulike smaker og kostholdspreferanser.
 • Lounge: Dundee Airport tilbyr salonger hvor passasjerene kan slappe av, ta igjen jobben., eller nyt en rolig stund før flyturen. Salongfasilitetene gir komfortable sitteplasser, gratis Wi-Fi og forfriskninger.
 • Bilutleie: For de som ønsker å utforske byen eller områdene rundt, er bilutleie tilgjengelig på Dundee flyplass. En rekke pålitelige bilutleiefirmaer opererer fra flyplassen, og tilbyr konkurransedyktige priser og ulike kjøretøyalternativer.

Tjenester

 • Parkering: Dundee flyplass tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korte og lange opphold. Parkeringsområdene er sikre og overvåket, noe som gir trygghet for passasjerer som forlater kjøretøyene sine.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen sørger for at alle passasjerer, inkludert de med redusert mobilitet eller spesielle behov, blir godt ivaretatt. Spesielle assistansetjenester er tilgjengelige, inkludert rullestoltilgang og ombordstigningsstøtte.
 • Tapt og funnet: I tilfelle du mister eller mister eiendeler under reisen, har Dundee Airport en dedikert avdeling for tapt og funnet som hjelper deg med å spore opp og returnere varer når det er mulig.
 • Transportalternativer: Ulike transportalternativer er lett tilgjengelige utenfor flyplassterminalen, inkludert drosjer, leiebiler og offentlig transport. Passasjerer kan enkelt få tilgang til byen eller nærliggende destinasjoner ved å bruke disse praktiske transportmåtene.
 • Minibanker og valutaveksling: Bankfasiliteter som minibanker er tilgjengelig på flyplassen for passasjerenes bekvemmelighet. I tillegg er valutavekslingstjenester tilgjengelig for reisende som trenger lokal valuta.

Med sitt utvalg av fasiliteter, effektive tjenester og vennlige personale, streber Dundee Airport etter å gi en hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer. Enten du reiser på forretningsreise eller utforsker vakre Skottland, sørger flyplassen for at reisen din starter på riktig fot.


Sıkça Sorulan Sorular

Dundee flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

DND kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Dundee flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Dundee flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 0m süren ve ATR 42 / ATR 72 ile gerçekleştirilen London City Airport (LCY) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Dundee flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Dundee flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Loganai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Dundee şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Dundee şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Dundee flyplass (DND) tercih ederler.

Dundee yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella