Rimelige flyvninger fra Douglas–Charles flyplass (DOM)

Reis til 11 steder med 7

Günlük Planlanmış Douglas–Charles flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BGI Bridgetown

1-2 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
PTP Pointe-à-Pitre

1 flyvninger per dag

0t 30m Vis pris
SLU Castries

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
MIA Miami

1 flyvninger per dag

3t 36m Vis pris
SJU Carolina

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris
ANU St. John's
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 40m Vis pris
SXM Philipsburg
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
EIS Beef Island
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
FDF Le Lamentin
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 30m Vis pris
POS Piarco
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris

Douglas–Charles flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Douglas–Charles flyplass
Flyplass (IATA) kode DOM
By Melville Hall
Land Dominica (DM)
Fullstendig plassering Douglas–Charles flyplass
Breddegrad 15.546761
Lengdegrad -61.300911
Vis på kart Google maps

Douglas?Charles Airport fasiliteter og tjenester

Douglas?Charles Airport, tidligere kjent som Melville Hall Airport, er den viktigste internasjonale flyplassen i Dominica. Ligger på den nordøstlige kysten av øya, fungerer den som en viktig inngangsport for både innenlandske og internasjonale reisende. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for sine passasjerer.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Flyplassens moderne terminalbygning gir en ren og godt vedlikeholdt plass for reisende. Den er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å imøtekomme passasjerenes behov.
  • Restauranter og kafeer: Ulike spisemuligheter er tilgjengelig på flyplassen, slik at passasjerene kan ta en rask matbit eller nyte et komplett måltid før de flytur.
  • Butikker og avgiftsfrie: De avgiftsfrie butikkene tilbyr et bredt utvalg av varer, inkludert brennevin, tobakk, kosmetikk og elektronikk. Disse butikkene er perfekte for siste liten shopping eller suvenirjakt.
  • Bilutleie: Flere bilutleiebyråer opererer på flyplassen, og tilbyr praktiske transportmuligheter for passasjerer som ønsker å utforske øya i sitt eget tempo.

Tjenester

  • Informasjonsskranke: En bemannet informasjonsskranke er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med spørsmål de måtte ha angående deres reise, flyplassfasiliteter eller generell informasjon om Dominica.
  • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre sømløs overføring av bagasje for passasjerer.
  • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan få tilgang til minibanker eller bruke valutavekslingen tjenester tilgjengelig på flyplassen for å skaffe lokal valuta eller administrere økonomien deres.
  • Gratis Wi-Fi: Gratis Wi-Fi tilbys i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett.
  • Spesiell assistanse: Fasiliteter for passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov er tilgjengelig på forespørsel. Dedikerte medarbeidere er der for å gi assistanse og støtte under hele reisen.
  • Parkering: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig på flyplassen for de som ønsker å parkere kjøretøyene sine under reisen.

Douglas?Charles Airport streber etter å sikre at reisende får en hyggelig opplevelse ved å tilby en rekke moderne fasiliteter og tjenester. Passasjerer kan nyte spisesteder, avgiftsfri shopping og bilutleie i terminalbygningen. Flyplassen tilbyr også nødvendige tjenester som bagasjehåndtering, valutaveksling og gratis Wi-Fi for å imøtekomme passasjerenes behov. Med sin forpliktelse til passasjertilfredshet bidrar Douglas?Charles Airport til å gjøre reiser til og fra Dominica problemfri.


Douglas–Charles flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Douglas–Charles flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Douglas–Charles flyplass belirlenmiş IATA kodu DOM ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Douglas–Charles flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 30m süren ve Embraer 175 ile gerçekleştirilen Miami International Airport (MIA) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Douglas–Charles flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Douglas–Charles flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 7 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, interCaribbean Airways, Air Antilles, LIAT, Silver Airways, American Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Melville Hall şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Melville Hall şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Douglas–Charles flyplass (DOM) tercih edilen seçenektir.

Melville Hall yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella