Rimelige flyvninger fra Dongying Shengli flyplass (DOY)

Non-stop flyvninger til 20 destinasjoner via 7 forskjellige flyselskaper

Dongying Shengli flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Dongying Shengli flyplass
Flyplass (IATA) kode DOY
By Dongying
Land China (CN)
Fullstendig plassering Dongying Shengli flyplass
Breddegrad 37.509917
Lengdegrad 118.793483
Vis på kart Google maps

Dongying Shengli Airport Fasiliteter og tjenester

Dongying Shengli Airport er en moderne flyplass som ligger i byen Dongying, Shandong-provinsen, Kina. Med sine toppmoderne fasiliteter og effektive tjenester gir den en praktisk og komfortabel opplevelse for reisende.

Fasiliteter

Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter for å sikre en jevn og hyggelig reise:

 • Terminalbygning: Flyplassen har en romslig og godt designet terminalbygning som gir et komfortabelt og innbydende miljø for passasjerer.
 • Detaljhandel og servering: Diverse Utsalgssteder er tilgjengelige, som tilbyr et bredt utvalg av varer som suvenirer, mote og avgiftsfrie varer. Flyplassen har også en rekke spisesteder, inkludert lokal mat og internasjonale favoritter.
 • Lounge: For de som søker ekstra komfort og privatliv, tilbyr flyplassen VIP-salonger hvor passasjerene kan slappe av, jobbe eller nyte forfriskninger før flyet deres.
 • Parkeringsfasiliteter: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig for både korttids- og langtidsparkering.
 • Minibanker og valutaveksling: Beleilig plasserte minibanker og valutavekslingsskranker gjør det mulig lett for passasjerer å få tilgang til kontanter eller konvertere valuta etter behov.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjeinnpakning, lagring og leveringstjenester, noe som sikrer at passasjerenes bagasje blir tatt godt vare på.
 • Informasjonsskranker: Bemannede informasjonsskranker er strategisk plassert over hele flyplassen for å gi assistanse og svare på alle spørsmål som passasjerer måtte ha.
 • WiFi og ladestasjoner: Gratis WiFi er tilgjengelig i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan hold kontakten. Ladestasjoner kan også finnes i forskjellige områder for praktisk lading av enheter.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen medisinske fasiliteter utstyrt for å gi grunnleggende førstehjelp og medisinsk assistanse.

Tjenester

For å forbedre reiseopplevelsen tilbyr Dongying Shengli Airport en rekke tjenester:

 • Flyinformasjon: Flyinformasjon i sanntid vises på skjermer i hele terminalbygningen, og holder passasjerene informert om eventuelle oppdateringer eller endringer i flyrutene deres.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen bruker effektive bagasjehåndteringssystemer for å sikre jevn og rettidig levering av passasjerenes bagasje.
 • Tapt og funnet: Ved tapte eller forlagte eiendeler kan passasjerer henvende seg til flyplassens tapte og funnet-avdeling for å få hjelp til å finne gjenstandene deres.
 • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige for og fra flyplassen, inkludert drosjer, leiebiler og skytteltjenester.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr spesielle assistansetjenester for passasjerer med funksjonshemninger eller redusert mobilitet for å sikre en komfortabel og problemfri reise.
 • Reisebyråer: Reisebyråer i terminalbygningen tilbyr praktiske tjenester som billettbestilling, turpakker og annen reiserelatert informasjon.
 • Hoteller: Flere hoteller ligger i nærheten av flyplassen, tilbyr overnattingsmuligheter for reisende som trenger overnatting.

Med sitt imponerende utvalg av fasiliteter og tjenester streber Dongying Shengli Airport etter å gjøre enhver reisendes opplevelse hyggelig og stressfri fra det øyeblikket de ankommer til og med tidspunktet for avgang.


Sıkça Sorulan Sorular

Dongying Shengli flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

DOY kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Dongying Shengli flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Dongying Shengli flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 30m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Shenzhen Bao’an International Airport (SZX) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Dongying Shengli flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 7 taşıyıcı, Dongying Shengli flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Hainan Airlines, Spring Airlines, China United Airlines, China Eastern Airlines, Air Chin gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Dongying şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Dongying şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Dongying Shengli flyplass (DOY) tercih ederler.

Dongying yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella