Direktefly fra Don Mueang internasjonale flyplass (DMK)

Reis til 76 steder med 10

Don Mueang internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Don Mueang internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode DMK
By Bangkok
Land Thailand (TH)
Fullstendig plassering Don Mueang internasjonale flyplass
Breddegrad 13.913260
Lengdegrad 100.604199
Nettsted Donmueangairportthai.com
Vis på kart Google maps
Don Mueang internasjonale flyplass
Don Mueang internasjonale flyplass
Don Mueang internasjonale flyplass
Don Mueang internasjonale flyplass
Don Mueang internasjonale flyplass
Don Mueang internasjonale flyplass

Don Mueang internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Don Mueang internasjonale lufthavn, som ligger i Bangkok, Thailand, er en av de travleste og viktigste flyplassene i Sørøst-Asia. Med en rekke moderne fasiliteter og tjenester gir den en utmerket reiseopplevelse for passasjerer.

Terminalbygninger

 • Don Mueang internasjonale lufthavn består av to hovedterminalbygninger: Terminal 1 og Terminal 2.
 • Terminal 1 betjener internasjonale flyvninger, mens Terminal 2 passer for innenlandsflyvninger.
 • Begge terminalene tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert butikker, restauranter, valutaveksling og tjeneste. -gratis shopping.

Transport

 • Ulike transportalternativer er tilgjengelige for passasjerer å nå og reise fra flyplassen:
  • Drosjer: Det er en dedikert taxiholdeplass på flyplassen, noe som gjør det praktisk for reisende å få tilgang til destinasjonene sine.
  • Offentlige busser: Vanlige offentlige busser kobler flyplassen til forskjellige deler av Bangkok, og gir et rimelig transportalternativ.
  • Shuttlebusser: Gratis skyttelbusser kjører mellom de to terminalene, slik at passasjerer enkelt kan bytte mellom innenlands- og internasjonale flyvninger.

Fasiliteter

 • Bank og valutaveksling: Flere banker og valutavekslingsskranker er tilgjengelig på flyplassterminalene, noe som gjør det praktisk for reisende å veksle penger eller få tilgang til banktjenester.
 • Restauranter og kafeer: Mange spisesteder er tilgjengelige, alt fra lokal thailandsk mat til internasjonale hurtigmatkjeder.
 • Shopping: Flyplassen har et bredt utvalg butikker som selger alt fra suvenirer og klær til elektronikk og avgiftsfrie varer.
 • Lounge: For de som søker komfort og avslapning, er det flere salonger som tilbyr rolige rom, gratis forfriskninger og Wi-Fi-tilgang.
 • Wi-Fi: Don Mueang internasjonale lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi gjennom terminalene, for å sikre at passasjerer kan holde kontakten under reisen.
 • Medisinske tjenester: Et dedikert medisinsk senter er tilgjengelig på flyplassen, utstyrt for å håndtere medisinske nødsituasjoner som måtte oppstå.

Tjenester

 • Bagasjetjenester: Don Mueang internasjonale lufthavn tilbyr bagasjeoppbevaring, samt tjenester for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer med sine eiendeler.
 • Informasjon Skranker: Informasjonsskranker er stasjonert over hele flyplassen for å gi hjelp med flyinformasjon, veibeskrivelse og andre henvendelser.
 • Spesielle behov: Flyplassen har fasiliteter på plass for å imøtekomme personer med spesielle behov, inkludert tilgjengelige toaletter, ramper og utpekte parkeringsplasser.
 • Kjæledyrtjenester: Reiser du med kjæledyr? Flyplassen tilbyr avlastningsområder for kjæledyr og transporttjenester for kjæledyr for å sikre en komfortabel reise for dine pelskledde venner.

Don Mueang internasjonale lufthavn har som mål å gi en sømløs og hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer. Med sine moderne fasiliteter, praktiske transportmuligheter og spekter av tjenester, fortsetter det å være et toppvalg for reisende som flyr til eller fra Bangkok.


Don Mueang internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Don Mueang internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Don Mueang internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu DMK ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Don Mueang internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 5h 30m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Fukuoka Airport (FUK) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Don Mueang internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 10 taşıyıcı, Don Mueang internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Thai AirAsia, Nok Air, Thai Lion Air, AirAsia, Indonesia AirAsi gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Bangkok şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Bangkok şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Suvarnabhumi flyplass (BKK) tercih edilen seçenektir.

Bangkok yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella