Flygninger som går fra Dickinson kommunale flyplass (DIK)

Reis til 1 steder med 1

Günlük Planlanmış Dickinson kommunale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
DEN Denver

1-Feb flyvninger per dag

1t 51m Vis pris

Dickinson kommunale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Dickinson kommunale flyplass
Flyplass (IATA) kode DIK
By Dickinson
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Dickinson kommunale flyplass
Breddegrad 46.802131
Lengdegrad -102.792804
Nettsted Dickinsonairport.com
Vis på kart Google maps

Dickinson kommunale flyplassfasiliteter og tjenester

Dickinson kommunale flyplass, som ligger i Dickinson, North Dakota, er et sentralt transportknutepunkt som betjener regionen. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og komfortabel opplevelse for reisende.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Den moderne terminalbygningen gir et innbydende og komfortabelt miljø for passasjerer. Den huser billettskranker, sikkerhetskontroller, bagasjeoppbevaringsområder og flyselskapets porter.
  • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter for både korttids- og langtidsopphold. Parkeringsalternativer inkluderer både overbygde og utildekkede plasser, slik at passasjerene kan velge det mest passende alternativet for deres behov.
  • Spisefasiliteter: Terminalbygningen har en rekke spisesteder, inkludert kafeer, restauranter og snackbarer. Passasjerer kan nyte en rekke kulinariske tilbud for å stille sulten mens de venter på flyreisene.
  • Leiebiltjenester: Flere store bilutleiefirmaer har skrivebord som er praktisk plassert i terminalbygningen. Dette gjør det mulig for passasjerer å enkelt leie et kjøretøy ved ankomst og utforske området rundt i sitt eget tempo.
  • Ramper og forklær: Dickinson Municipal Airport har godt vedlikeholdte ramper og forklær for å imøtekomme parkering og vedlikehold av fly. Disse områdene er avgjørende for effektiv drift og sikrer at fly kan betjenes på riktig måte og klargjøres for avgang.

Tjenester

  • Flyselskapstjenester: Dickinson Municipal Airport betjenes av flere flyselskaper, og tilbyr en rekke destinasjoner for både innenlands og internasjonale reiser. Passasjerer kan velge mellom en rekke flyselskaper med ulike tidsplaner for å møte deres reisebehov.
  • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre at passasjerenes bagasje transporteres trygt til og fra fly. Dedikert personale sørger for rask levering av bagasje til de angitte områdene etter hver flytur.
  • Baketransport: Ulike bakketransportalternativer er tilgjengelige for reisende, inkludert drosjer, skyttelbusser og offentlig transport. Disse tjenestene gir praktiske forbindelser til nærliggende byer og tettsteder, så vel som flyplassens parkeringsfasiliteter.
  • Wi-Fi og ladestasjoner: For å holde passasjerer tilkoblet tilbyr Dickinson Municipal Airport gratis Wi-Fi i hele terminalbygningen. I tillegg er ladestasjoner tilgjengelig for å sikre at reisende enkelt kan lade opp sine elektroniske enheter.
  • Spesiell assistanse: Flyplassen streber etter å være tilgjengelig og imøtekommende for alle reisende. Spesiell assistanse gis til passasjerer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet, for å sikre at deres reiseopplevelse er sømløs og komfortabel.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester er Dickinson Municipal Airport forpliktet til å gi passasjerer en hyggelig og effektiv reiseopplevelse. Enten du ankommer eller drar, kan reisende nyte bekvemmeligheten og komforten som tilbys av flyplassens fasiliteter.


Dickinson kommunale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Dickinson kommunale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

DIK kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Dickinson kommunale flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Dickinson kommunale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Dickinson kommunale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Dickinson kommunale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, United Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Dickinson şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Dickinson şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Dickinson kommunale flyplass (DIK) tercih edilen seçenektir.

Dickinson çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Dickinson civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella