Spesialtilbud på flyvninger fra Dhangarhi flyplass (DHI)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Dhangarhi flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
KTM Katmandu

7 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris
PKR Pokhara

1 flyvninger per dag

0t 28m Vis pris

Dhangarhi flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Dhangarhi flyplass
Flyplass (IATA) kode DHI
By Dhangarhi
Land Nepal (NP)
Fullstendig plassering Dhangarhi flyplass
Breddegrad 28.522113
Lengdegrad 81.123400
Vis på kart Google maps

Dhangarhi flyplassfasiliteter og tjenester

Innledning

Dhangarhi flyplass, som ligger i Kailali-distriktet i Nepal, fungerer som et viktig transportknutepunkt for regionen. Det tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende.

Fasiliteter og tjenester

1. Terminalbygning

Flyplassen har en moderne terminalbygning utstyrt med viktige fasiliteter. Det gir et romslig venteområde for passasjerer, rene toaletter og komfortable sitteplasser.

2. Bagasjehåndtering

Dhangarhi flyplass har effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre jevn bevegelse av bagasjen. Passasjerer kan benytte traller for å transportere eiendelene sine enkelt. Videre er flyplasspersonalet tilgjengelig for å hjelpe med bagasjerelaterte spørsmål eller problemer.

3. Kafeteria og butikker

Det er en kafeteria på flyplassen hvor passasjerene kan nyte en rekke snacks, forfriskninger og lette måltider. I tillegg er flere butikker tilgjengelig, som tilbyr en rekke produkter, inkludert bøker, magasiner, suvenirer og reisenødvendigheter.

4. Parkeringsfasiliteter

Dhangarhi lufthavn tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsparkering. Passasjerer kan parkere kjøretøyene sine enkelt uten å bekymre seg for sikkerheten.

5. Leiebiltjenester

For reisende som foretrekker å utforske regionen selvstendig, er leiebiltjenester tilgjengelig på flyplassen. Passasjerer kan velge mellom en rekke kjøretøy og leie dem for ønsket varighet.

6. Medisinsk assistanse

I tilfelle medisinske nødsituasjoner har Dhangarhi Airport en medisinsk assistanseenhet med utdannede fagfolk klare til å gi øyeblikkelig hjelp. Førstehjelpstjenester og nødvendig medisinsk utstyr er også tilgjengelig i dette anlegget.

7. Tollvesen og immigrasjon

Flyplassen har dedikerte toll- og immigrasjonsskranker for å sikre en jevn og problemfri inn- og utreiseprosess for reisende. Opplærte tjenestemenn er tilstede for å håndtere immigrasjonsprosedyrer og hjelpe passasjerer med nødvendig dokumentasjon.

8. Banktjenester og valutaveksling

Banktjenester og valutaveksling tilbys på Dhangarhi lufthavn. Passasjerer kan enkelt veksle valuta eller utføre banktransaksjoner på flyplassens område.

9. Informasjonsskranke

En informasjonsskranke er tilgjengelig på flyplassen for å gi veiledning og assistanse til passasjerer. Personalet kan tilby informasjon om flytider, ombordstigningsprosedyrer og andre henvendelser.

10. Wi-Fi-tilkobling

Dhangarhi Airport tilbyr gratis Wi-Fi-tilkobling, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen jobb mens de venter på flyreisen.

11. fasiliteter for funksjonshemmede

Flyplassen er utstyrt med fasiliteter for funksjonshemmede passasjerer. Disse inkluderer ramper, heiser, utpekte parkeringsplasser og rullestolassistanse for å sikre komfort og bekvemmelighet.

12. Luftfartssikkerhet

Dhangarhi lufthavn prioriterer sikkerheten og sikkerheten til sine passasjerer. Flyplassen har et godt trent sikkerhetspersonale og avanserte sikkerhetstiltak på plass for å sikre en sikker reiseopplevelse.

13. Flytjenester

Flyplassen driver innenlandsflyvninger til større byer i Nepal, noe som gjør det enkelt for reisende. Passasjerer kan få tilgang til flyinformasjon, kjøpe billetter og sjekke inn ved de respektive flyselskapets skranker i terminalbygningen.

Dhangarhi flyplass streber etter å gi en hyggelig og praktisk opplevelse for reisende. Med sine moderne fasiliteter og et bredt spekter av tjenester, sikrer den at passasjerenes behov blir dekket effektivt, noe som gjør reisen gjennom flyplassen smidig og komfortabel.


Sıkça Sorulan Sorular

Dhangarhi flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Dhangarhi flyplass belirlenmiş IATA kodu DHI ile tanımlanır.

Dhangarhi flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Dhangarhi flyplass ile Tribhuvan International Airport (KTM) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 55m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Dhangarhi flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Dhangarhi flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Shree Airlines, Buddha Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Dhangarhi şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Dhangarhi şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Dhangarhi flyplass (DHI) tercih ederler.

Dhangarhi yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella