Rimelige flyvninger fra Devonport flyplass (DPO)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Devonport flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
MEL Melbourne

4-Jun flyvninger per dag

1t 20m Vis pris

Devonport flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Devonport flyplass
Flyplass (IATA) kode DPO
By Devonport
Land Australia (AU)
Fullstendig plassering Devonport flyplass
Breddegrad -41.172054
Lengdegrad 146.427540
Nettsted Devonportairport.com.au
Vis på kart Google maps

Devonport Airport fasiliteter og tjenester

Devonport Airport, som ligger i Tasmania, Australia, tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og praktisk opplevelse for reisende. Fra komfortable salonger til viktige fasiliteter, flyplassen imøtekommer behovene til både innenlandske og internasjonale passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Devonport Airport har dedikerte innsjekkings- i skranker for forskjellige flyselskaper. Passasjerer kan enkelt sette fra seg bagasjen og fullføre innsjekkingsprosessen.
 • Sikkerhet: Flyplassen prioriterer sikkerheten og sikkerheten til de reisende. Strenge sikkerhetstiltak er på plass, inkludert bagasjekontroll og kroppsskannere.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig på terminalen, som tilbyr en rekke retter og snacks for å imøtekomme ulike preferanser.
 • Shopping: Passasjerer kan utforske et utvalg butikker, inkludert avgiftsfrie utsalgssteder, hvor de kan kjøpe suvenirer, klær og annet nødvendig reiseutstyr.
 • Lounge: Devonport Airport har komfortable salonger hvor passasjerer kan slappe av, få tilgang til Wi-Fi og nyte gratis forfriskninger før flyturen.

Transporttjenester

 • Taxi- og samkjøringstjenester: Passasjerer kan enkelt finne drosjer og bestille samkjøringstjenester ved ankomst til Devonport flyplass. Lisensierte operatører sørger for pålitelige transportalternativer.
 • Bilutleie: Ulike bilutleiefirmaer har skranker på flyplassen, slik at reisende kan leie kjøretøy for deres bekvemmelighet.
 • Offentlig transport: Flyplassen er bra. -koblet med busstjenester som tar passasjerer til og fra nærliggende steder og sentrum.

Tilgjengelighetsfasiliteter

 • Tilgang for funksjonshemmede: Devonport flyplass er utstyrt med ramper, heiser og utpekte parkeringsplasser for passasjerer med funksjonshemninger, noe som sikrer en komfortabel og tilgjengelig opplevelse for alle.
 • Rullestolassistanse: Personalet er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer som kan trenge rullestoltransport eller andre spesielle behov.
 • Tilgjengelige toaletter: Flyplassen har tilgjengelige toaletter som imøtekommer behovene til personer med fysiske funksjonshemninger.

Tilleggstjenester

 • Tapt og funnet: I tilfelle feilplasserte eiendeler kan passasjerer rapportere til flyplassens tapte og funnet-avdeling for å få hjelp.
 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er praktisk plassert i terminalen for å hjelpe passasjerer med eventuelle spørsmål, flyoppdateringer, eller generell assistanse de måtte trenge.
 • Minibank og valutaveksling: Passasjerer kan finne minibanker og valutavekslingstjenester på flyplassen for sine økonomiske behov.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen har først hjelpefasiliteter tilgjengelig for å gi førstegangs medisinsk assistanse om nødvendig.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalen, noe som gjør at passasjerer kan holde kontakten mens de er på flyplassen.

Sıkça Sorulan Sorular

Devonport flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

DPO kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Devonport flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Devonport flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Devonport flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Devonport flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Qantas, Rex Regional Expres ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Devonport şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Devonport şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Devonport flyplass (DPO) tercih edilen seçenektir.

Devonport çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Devonport civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella