Direktefly fra Delta Junction flyplass (DJN)

Utforsk 1 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Delta Junction flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
FAI Fairbanks

1 flyvninger per dag

0t 59m Vis pris

Delta Junction flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Delta Junction flyplass
Flyplass (IATA) kode DJN
By Delta Junction
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Delta Junction flyplass
Breddegrad 64.051065
Lengdegrad -145.728965
Vis på kart Google maps

Delta Junction Airport fasiliteter og tjenester

Oversikt over flyplassen

Delta Junction Airport fungerer som et viktig transportknutepunkt i regionen, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å møte behovene av reisende. Flyplassen ligger i naturskjønne Delta Junction, og er lett tilgjengelig og tilbyr en hyggelig reiseopplevelse.

Terminal

Flyplassens terminalbygning er utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre passasjerenes komfort og bekvemmelighet. Den romslige og godt opplyste terminalen gir en innbydende atmosfære og funksjoner:

  • Innsjekkingsskranker
  • Sikkerhetssjekkpunkter
  • Bagasjehåndtering
  • Toaletter
  • Komfortable sittegrupper

Parkering

Delta Junction Airport tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter for både kortsiktig og langsiktig parkeringsbehov. Passasjerer kan enkelt parkere kjøretøyene sine på de angitte parkeringsområdene, noe som sikrer sikker og problemfri tilgang til terminalen.

Baketransport

Ulike bakketransportalternativer er tilgjengelige til og fra flyplassen, slik at reisende enkelt kan nå sine destinasjoner. Disse alternativene inkluderer:

  • Drosjer: Drosjer er lett tilgjengelig på flyplassen for umiddelbar transport.
  • Leiebiler: Flere bilutleiefirmaer har skranker i terminalen, noe som gir bekvemmeligheten å leie et kjøretøy på stedet.
  • Offentlig transport: Busstjenester er tilgjengelige for å koble passasjerer til nærliggende tettsteder og byer.

Bespisning og shopping

Passasjerer kan nyte en rekke spisesteder på flyplassen, med restauranter og kafeer som tilbyr en rekke deilige måltider, snacks og drikkevarer. I tillegg har flyplassen butikker som dekker ulike behov, inkludert reiseutstyr, suvenirer og mer.

Flyselskapstjenester

Delta Junction Airport betjenes av anerkjente flyselskaper, noe som sikrer pålitelige og effektiv flyreise. Passasjerer kan forvente utmerket kundeservice, avganger i tide og en sømløs reiseopplevelse.

Flyinformasjon og assistanse

Flyplassen gir oppdatert flyinformasjon gjennom skjermer som er plassert i hele terminalen. I tillegg er en dedikert kundeservice tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med spørsmål, flyendringer eller annen assistanse de måtte trenge.

Tilgjengelighet

Delta Junction Airport er forpliktet til å sikre tilgjengelighet for alle passasjerer. Terminalbygningen er designet for å imøtekomme personer med funksjonshemninger, og gir enkel tilgang og fasiliteter som heiser og tilgjengelige toaletter.

Bagasjetjenester

Flyplassen tilbyr bagasjetjenester for å håndtere bagasje trygt og effektivt. Passasjerer kan finne områder for bagasjeoppbevaring i terminalen, og dedikert personale er tilgjengelig for å hjelpe med bagasjerelaterte problemer.

Delta Junction Airport streber etter å tilby førsteklasses fasiliteter og tjenester for å gjøre reisendes reiser komfortable og hyggelig. Med sin moderne terminal, praktiske transportmuligheter, spisesteder og shoppingfasiliteter og effektive flyselskapstjenester, er flyplassen en inngangsport til sømløse reiseopplevelser i regionen.


Delta Junction flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Delta Junction flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Delta Junction flyplass belirlenmiş IATA kodu DJN ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Delta Junction flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 59m süren ve Cessna (Light aircraft) ile gerçekleştirilen Fairbanks International Airport (FAI) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Delta Junction flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Delta Junction flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, 40-Mile Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Delta Junction şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Delta Junction şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Delta Junction flyplass (DJN) tercih ederler.

Delta Junction yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella