Spesialtilbud på flyvninger fra Del Norte County regionale flyplass (CEC)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Del Norte County regionale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
OAK Oakland

1 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris

Del Norte County regionale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Del Norte County regionale flyplass
Flyplass (IATA) kode CEC
By Crescent City
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Del Norte County regionale flyplass
Breddegrad 41.780000
Lengdegrad -124.236389
Nettsted Flycrescentcity.com
Vis på kart Google maps

Del Norte County regionale flyplassfasiliteter og tjenester

Del Norte County regionale flyplass fungerer som et viktig transportknutepunkt for innbyggere og besøkende som reiser til og fra Del Norte County, California. Denne lille regionale flyplassen tilbyr viktige fasiliteter og tjenester for å sikre en sømløs reiseopplevelse.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og godt vedlikeholdt terminalbygning som tilbyr et komfortabelt og innbydende miljø for passasjerer.
 • Rullebane: Flyplassen har en enkelt asfaltbane som er 6000 fot lang, slik at den kan romme en rekke flystørrelser.
 • Parkering: Rikelig parkeringsplasser er tilgjengelig på flyplassen, noe som sikrer praktiske alternativer for reisende med private kjøretøy.
 • Leiebiltjenester: Ulike leiebilbyråer opererer på flyplassen, noe som gir reisende et praktisk alternativ til å utforske fylket på egenhånd.
 • Restauranter og butikker: Terminalbygningen huser et utvalg restauranter og butikker, og tilbyr reisende en rekke spisesteder og shoppingmuligheter.
 • Bagasjereklame: Flyplassen tilbyr effektiv og strømlinjeformet bagasje kravtjenester, som sikrer at passasjerer kan hente bagasjen raskt ved ankomst.
 • Tilgjengelighet: Flyplassen er designet for å være tilgjengelig for personer med funksjonshemminger, med fasiliteter som tilgjengelig parkering, ramper og toalettfasiliteter.

Tjenester

 • Flydrift: Del Norte County Regional Airport opererer daglige flyvninger til og fra større byer, og forbinder innbyggere og besøkende til ulike destinasjoner.
 • Billett: Passasjerer kan enkelt kjøpe flybilletter ved flyplassens billettskranke eller gjennom online bestillingsplattformer.
 • Sikkerhet: Flyplassen opprettholder et strengt sikkerhetssystem for å sikre sikkerheten og trivselen til alle passasjerer og ansatte.
 • Baketransport: Flere bakketransportalternativer er tilgjengelige på flyplassen, inkludert drosjer, skyttelbusser og offentlig transport, som gir praktiske reisemuligheter videre.
 • Lufttjenester: Flyplassen tilbyr luftfart tjenester som drivstoff, vedlikehold og reparasjoner for fly, imøtekomme behovene til private piloter og flyeiere.
 • Flyinformasjon: Passasjerer kan få tilgang til flyinformasjon i sanntid via flyplassens nettsted eller informasjonstavler som ligger innenfor terminalbygning.
 • Tapt og funnet: Flyplassen har en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer med å gjenopprette tapte gjenstander under reisen.
 • Kundeservice: Flyplasspersonalet er forpliktet til å gir utmerket kundeservice, hjelper passasjerer med spørsmål eller bekymringer de måtte ha.

Samlet sett tilbyr Del Norte County Regional Airport en rekke viktige fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og effektiv reise erfaring. Enten det er for forretninger eller fritid, streber flyplassen etter å møte passasjerenes behov og bidra til tilkoblingen til Del Norte County.


Sıkça Sorulan Sorular

Del Norte County regionale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

CEC kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Del Norte County regionale flyplass için atanmıştır.

Del Norte County regionale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Del Norte County regionale flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Del Norte County regionale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Del Norte County regionale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Contour Aviatio gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Crescent City şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Crescent City şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Del Norte County regionale flyplass (CEC) tercih edilen seçenektir.

Crescent City yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella