Non-stop flyvning fra Dehradun flyplass (DED)

Reis til 10 steder med 6

Dehradun flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Dehradun flyplass
Flyplass (IATA) kode DED
By Dehradun
Land India (IN)
Fullstendig plassering Dehradun flyplass
Breddegrad 30.189518
Lengdegrad 78.175956
Vis på kart Google maps

Dehradun Airport Facilities and Services

Dehradun Airport, også kjent som Jolly Grant Airport, er en innenriksflyplass som ligger omtrent 30 kilometer øst for Dehradun, hovedstaden Uttarakhand i India. Det fungerer som en inngangsport til den majestetiske skjønnheten i Himalaya-fjellene og er et populært reisemål for turister og pilegrimer som besøker regionen. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for alle passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen huser flere innsjekkingsskranker der passasjerer kan fullføre prosedyrene før de går videre mot sikkerhetskontrollen.
 • Sikkerhet og bagasjekontroll: Flyplassen holder en høy sikkerhetsnivå med dedikert personell og fasiliteter for å skjerme bagasje og sikre passasjersikkerhet.
 • Ventesalonger: Komfortable ventesalonger er tilgjengelige for passasjerer å slappe av og slappe av før flyreiser. Disse salongene er utstyrt med komfortable sitteplasser, ladepunkter og Wi-Fi-tilgang.
 • Detaljhandel og avgiftsfrie butikker: Terminalen huser en rekke utsalgssteder og avgiftsfrie butikker. butikker, som tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert klær, tilbehør, elektronikk, lokalt håndverk og mer.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan stille sulten på flyplassens restauranter og kafeer, som serverer et utvalg av deilige snacks, måltider og drikkevarer.
 • Bilutleie: Bilutleie er tilgjengelig på flyplassen for passasjerer som ønsker å utforske den vakre byen av Dehradun og omgivelsene etter eget behov.

Transporttjenester

 • Taxier og auto-rickshaws: Passasjerer kan enkelt finne drosjer og auto-rickshaws utenfor terminalen for problemfri transport til de ønskede destinasjonene.
 • Busstjenester: Flere busstjenester opererer fra flyplassen til ulike deler av byen og nabolandet områder. Disse bussene gir en rimelig transportmåte for både lokalbefolkningen og turister.
 • Hotelltransport: Noen hoteller i Dehradun tilbyr skytteltjenester til og fra flyplassen for gjestenes bekvemmelighet. Det anbefales å sjekke med hotellet på forhånd angående tilgjengelighet av transport.

Tilgjengelighet

 • Tilgjengelighet for rullestolbrukere: Flyplassen er utstyrt med fasiliteter for å hjelpe passasjerer med redusert mobilitet. Rullestoler og dedikerte ansatte er tilgjengelige for å gi nødvendig støtte.
 • Spesiell assistanse: Passasjerer som trenger spesiell assistanse kan be om det under bestillingsprosessen eller ved flyselskapets skranke. Flyplasspersonalet er opplært til å hjelpe passasjerer med funksjonshemminger eller medisinske tilstander.
 • Babyomsorgsfasiliteter: Dehradun Airport tilbyr babypleierom utstyrt med stellestasjoner og matingsområder, noe som sikrer en komfortabel opplevelse for passasjerer som reiser med spedbarn.

Dehradun Airport streber etter å gi en hyggelig og problemfri opplevelse for alle sine passasjerer. Enten du er en besøkende til Dehradun eller en innbygger som kommer hjem, sikrer flyplassens utvalg av fasiliteter og tjenester en komfortabel start eller slutt på reisen.


Sıkça Sorulan Sorular

Dehradun flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

DED kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Dehradun flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Dehradun flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 50m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Kempegowda International Airport (BLR) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Dehradun flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 6 taşıyıcı, Dehradun flyplass hizmet vermektedir ve aralarında IndiGo, Air India, Vistara, GoAi gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Dehradun şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Dehradun şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Dehradun flyplass (DED) tercih ederler.

Dehradun çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Dehradun civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella