Non-stop flyvning fra Deadman's Cay flyplass (LGI)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Deadman's Cay flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
NAS Nassau

1 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris
ZSA San Salvador
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 30m Vis pris

Deadman's Cay flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Deadman's Cay flyplass
Flyplass (IATA) kode LGI
By Deadman's Cay
Land Bahamas (BS)
Fullstendig plassering Deadman's Cay flyplass
Breddegrad 23.178903
Lengdegrad -75.093932
Vis på kart Google maps

Deadman's Cay Airport fasiliteter og tjenester

Deadman's Cay Airport, som ligger på øya Long Island på Bahamas, tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å ta imot passasjerer som reiser til og fra øya. Enten du ankommer eller drar, streber flyplassen etter å gi en komfortabel og effektiv opplevelse for alle reisende.

Fasiliteter

Flyplassen har flere fasiliteter for å imøtekomme passasjerenes behov:

  • Terminalbygning: Deadman's Cay Airport har en moderne og romslig terminalbygning for å imøtekomme passasjerstrømmen. Det godt vedlikeholdte anlegget gir et komfortabelt venteområde med sitteplasser for passasjerer mens de venter på fly.
  • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har utpekte innsjekkingsskranker hvor passasjerene kan motta boardingkort og sjekke bagasjen før flyet. Det hjelpsomme flyplasspersonalet er tilgjengelig for å hjelpe og svare på eventuelle spørsmål under innsjekkingsprosessen.
  • Bagasjereklame: Passasjerer som ankommer Deadman's Cay Airport kan enkelt hente bagasjen fra den angitte bagasjeoppbevaringsområde. Flyplassen sikrer en jevn og problemfri prosess for å hente eiendeler etter en flytur.
  • Toaletter: Flyplassen inkluderer rene og velholdte toalettfasiliteter. Passasjerer kan friske opp før eller etter flyreisen, noe som sikrer en komfortabel reise.
  • Mat og drikke: Selv om flyplassen ikke har et spiseområde, tilbyr den salgsautomater som gir en utvalg av snacks og drikkevarer. Disse alternativene gir passasjerene en rask forfriskning før flyvningene deres.

Tjenester

I tillegg til fasilitetene tilbyr Deadman's Cay Airport en rekke tjenester for reisendes bekvemmelighet:

  • Flyinformasjon: Passasjerer kan finne oppdatert flyinformasjon som vises i hele terminalbygningen. Denne informasjonen inkluderer avgangs- og ankomsttider, gatenummer og eventuelle endringer eller forsinkelser.
  • Transport: Flyplassen tilbyr praktiske transportalternativer, inkludert bilutleie og drosjer, for å sikre at passasjerer kan enkelt nå sine ønskede destinasjoner i Long Island.
  • Kundeservice: Kundeservicerepresentanter er lett tilgjengelig på flyplassen for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de måtte ha. Det vennlige personalet streber etter å gi en varm velkomst og en hyggelig reiseopplevelse.
  • Fasiliteter for funksjonshemmede: Deadman's Cay Airport er utstyrt med fasiliteter for å støtte passasjerer med funksjonshemninger. Rullestoltilgang, toalettfasiliteter og utpekte parkeringsplasser sikrer at alle passasjerer kan navigere på flyplassen komfortabelt.
  • Sikkerhet: Flyplassen opprettholder et høyt sikkerhetsnivå for å sikre sikkerheten til alle passasjerer. Opplært sikkerhetspersonell og avanserte screeningprosedyrer er på plass for å gi et sikkert miljø.

Samlet sett tilbyr Deadman's Cay Airport en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre komforten og bekvemmeligheten til reisende. Enten det er den moderne terminalbygningen, hjelpsom kundeservice eller praktiske transportalternativer, har flyplassen som mål å gi en sømløs opplevelse for alle passasjerer som passerer gjennom.


Deadman's Cay flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Deadman's Cay flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

LGI kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Deadman's Cay flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Deadman's Cay flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 55m süren ve ATR 42-300 / 320 ile gerçekleştirilen Nassau International Airport (NAS) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Deadman's Cay flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Deadman's Cay flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Southern Air Charter, Bahamasai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Deadman's Cay şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Deadman's Cay şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Deadman's Cay flyplass (LGI) tercih edilen seçenektir.

Deadman's Cay yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella