Non-stop flyvning fra Dayrestan flyplass (GSM)

Non-stop flyvninger til 3 destinasjoner med 4 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Dayrestan flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
MHD Mashhad

2 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris
DXB Dubai

1 flyvninger per dag

23t 40m Vis pris
IFN Isfahan
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris

Dayrestan flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Dayrestan flyplass
Flyplass (IATA) kode GSM
By Gheshm
Land Iran (IR)
Fullstendig plassering Dayrestan flyplass
Breddegrad 26.756104
Lengdegrad 55.895415
Nettsted Qeshmairport.ir
Vis på kart Google maps

Dayrestan Airport Fasiliteter og tjenester

Dayrestan Airport, som ligger i hjertet av den travle byen, er et hovedknutepunkt som forbinder reisende til destinasjoner rundt om i verden. Med en forpliktelse til å tilby eksepsjonell bekvemmelighet og komfort, tilbyr Dayrestan flyplass et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å møte behovene til alle sine passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Romslig ventetid Områder: Flyplassen har komfortable venteområder med rikelig med sitteplasser, slik at passasjerene kan slappe av før flyet. Ladestasjoner er tilgjengelige for elektroniske enheter.
 • Restauranter og kafeer: En rekke spisesteder er tilgjengelig, alt fra hurtigmat til god mat. Passasjerer kan ta en rask matbit eller nyte et rolig måltid.
 • Shoppingsmuligheter: Flyplassen har et bredt utvalg av butikker, inkludert avgiftsfrie utsalgssteder, motebutikker og suvenirbutikker. Passasjerer kan unne seg detaljbehandling mens de venter.
 • Wi-Fi-tilgjengelighet: Gratis høyhastighets-Wi-Fi er tilgjengelig over hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten og følge med på jobb eller underholdning.
 • Minibank og valutaveksling: Banktjenester, inkludert minibanker og valutavekslingsstander, er praktisk plassert i terminalen for å forenkle økonomiske transaksjoner.
 • Bagasjetjenester: Passasjerer kan bruke bagasjeoppbevaring eller ordne med bagasjeinnpakning og -pakking for ekstra bekvemmelighet.

Flyplasstjenester

 • Flyinformasjonsvisning: Flyplassen har lett tilgjengelige elektroniske displaytavler som viser flyoppdateringer i sanntid, slik at passasjerene blir informert om eventuelle endringer eller forsinkelser.
 • Reiseassistanse: Et dedikert team av flyplasspersonale er tilgjengelig for å tilby assistanse og veiledning til passasjerer, inkludert veibeskrivelse, flyinformasjon og generelle spørsmål.
 • Medisinsk støtte: Medisinske fasiliteter, inkludert førstehjelpstjenester og en medisinsk klinikk, er lett tilgjengelig for å imøtekomme alle passasjerers helsebehov.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr tjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov, noe som sikrer at de har en komfortabel og stressfri reiseopplevelse.
 • Transportalternativer: Dayrestan flyplass tilbyr ulike transportalternativer, inkludert drosjer, bilutleietjenester og offentlig transport, noe som gjør det praktisk for passasjerer å nå deres destinasjoner.
 • Prioritetstjenester: Passasjerer som ønsker økt komfort og bekvemmelighet kan benytte seg av prioriterte tjenester, for eksempel rask sikkerhetsklarering og dedikerte innsjekkingsskranker, for en sømløs opplevelse.

Dayrestan Airport er forpliktet til å kontinuerlig forbedre sine fasiliteter og tjenester, med sikte på å gi en reiseopplevelse i verdensklasse for alle sine passasjerer. Enten du er en hyppig reisende eller legger ut på din første reise, sikrer Dayrestan Airport at reisen starter og slutter med komfort, bekvemmelighet og effektivitet.


Sıkça Sorulan Sorular

Dayrestan flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Dayrestan flyplass belirlenmiş IATA kodu GSM ile tanımlanır.

Dayrestan flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Dayrestan flyplass ile Dubai International Airport (DXB) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 23h 40m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Dayrestan flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 4 taşıyıcı, Dayrestan flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Qeshm Air, ATA Airlines, AIS Airlines, Iran Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Gheshm şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Gheshm şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Dayrestan flyplass (GSM) tercih edilen seçenektir.

Gheshm çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Gheshm civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella