Spesialtilbud på flyvninger fra Darwin internasjonale flyplass (DRW)

Reis til 13 steder med 6

Darwin internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Darwin internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode DRW
By Darwin
Land Australia (AU)
Fullstendig plassering Darwin internasjonale flyplass
Breddegrad -12.407667
Lengdegrad 130.876998
Nettsted Darwinairport.com.au
Vis på kart Google maps

Darwin internasjonale flyplass

Darwin International Airport Fasiliteter og tjenester

Darwin International Airport, som ligger i Australias Northern Territory, er en moderne og effektiv flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre passasjerer ha en komfortabel og hyggelig opplevelse.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har en rekke innsjekkingsskranker tilgjengelig for passasjerer, noe som gjør innsjekkingsprosessen rask og praktisk.
 • Utsalgssteder: Et bredt utvalg av utsalgssteder finnes i terminalbygningen, og tilbyr passasjerer en mulighet til å handle for reisenødvendigheter i siste øyeblikk eller unn deg litt detaljhandel.
 • Mat og drikke: Flyplassen har en rekke spisesteder, inkludert kafeer, hurtigmatkjeder og restauranter, slik at reisende kan tilfredsstille sulten før eller etter en flytur.
 • Lounge: Darwin International Airport tilbyr flere salonger hvor passasjerene kan slappe av og slappe av før avgang. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger og tilgang til Wi-Fi.

Transporttjenester

 • Taxi: En taxi rangering finnes like utenfor terminalbygningen, slik at passasjerer enkelt kan få tilgang til transport til ønsket destinasjon i Darwin.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer er lokalisert på flyplassen, gi passasjerer muligheten til å leie et kjøretøy og utforske Northern Territory i sitt eget tempo.
 • Shuttle-busser: Shuttle-tjenester opererer fra Darwin International Airport til ulike hoteller og overnattingsmuligheter i byen, og tilbyr et praktisk og rimelig transportalternativ.

Fasiliteter

 • Minibanker: Flere minibanker er tilgjengelig på hele flyplassen, sikre at passasjerer har tilgang til kontanter for alle nødvendige transaksjoner.
 • Barneomsorgsfasiliteter: For familier som reiser med små barn, tilbyr flyplassen dedikerte barnepassfasiliteter, inkludert et lekeområde og bleie- skiftestasjon.
 • Tapt og funnet: Et dedikert Tapt og Found-kontor ligger på flyplassen, som lar passasjerer rapportere og hente tapte eiendeler.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner er det et medisinsk senter tilgjengelig på flyplassen, bemannet av kvalifisert medisinsk fagpersonell.
 • Gratis Wi-Fi: Darwin International Airport tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet under reisen.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester sikrer Darwin International Airport at både innenlandske og internasjonale passasjerer har alt de trenger for en jevn og hyggelig reiseopplevelse.


Darwin internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Darwin internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

DRW kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Darwin internasjonale flyplass için atanmıştır.

Darwin internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Darwin internasjonale flyplass ile Singapore Changi Airport (SIN) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 50m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Darwin internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 6 taşıyıcı, Darwin internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Qantas, Airnorth, Jetstar, Virgin Australia, Alliance Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Darwin şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Darwin şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Darwin internasjonale flyplass (DRW) tercih edilen seçenektir.

Darwin yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella