Flygninger som går fra Daqing Sartu flyplass (DQA)

Reis til 12 steder med 5

Günlük Kalkış Programı Daqing Sartu flyplass

Daqing Sartu flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Daqing Sartu flyplass
Flyplass (IATA) kode DQA
By Daqing
Land China (CN)
Fullstendig plassering Daqing Sartu flyplass
Breddegrad 46.747407
Lengdegrad 125.134969
Vis på kart Google maps

Daqing Sartu Airport Fasiliteter og tjenester

Daqing Sartu Airport er et viktig transportknutepunkt i Daqing City, Heilongjiang-provinsen, Kina. Med sine moderne fasiliteter og utmerkede tjenester har flyplassen blitt en viktig inngangsport for både innenlandske og internasjonale reisende. Enten du reiser fra eller ankommer Daqing Sartu lufthavn, kan du forvente en hyggelig og praktisk opplevelse.

Fasiliteter

Daqing Sartu flyplass har toppmoderne infrastruktur designet for å møte behovene til moderne reisende. Noen av nøkkelfasilitetene som er tilgjengelige på flyplassen inkluderer:

 • Terminalbygning: Den romslige og godt utformede terminalbygningen tilbyr et komfortabelt miljø for passasjerer, noe som gjør reiseopplevelsen deres mer behagelig.
 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har flere innsjekkingsskranker for å sikre effektiv og smidig behandling av passasjerer.
 • Detaljhandel og servering: Det er forskjellige butikker og spisesteder tilgjengelig på flyplassen, som tilbyr et bredt utvalg av varer, suvenirer og deilige lokale og internasjonale retter.
 • Lounge: Flyplassen har komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av, nyte forfriskninger og benytte seg av fasilitetene som tilbys, for eksempel Wi-Fi og ladestasjoner.
 • Bagasjetjenester: Daqing Sartu Airport tilbyr bagasjehåndteringstjenester, inkludert bagasjeinnsjekking, oppbevaring og henting, for å hjelpe passasjerer med deres bagasjebehov.
 • Medisinske fasiliteter.: I tilfelle helserelaterte nødsituasjoner er flyplassen utstyrt med medisinske fasiliteter og profesjonelt personale for å gi umiddelbar hjelp.

Tjenester

Daqing Sartu Airport tilbyr en rekke av tjenester for å sikre en hyggelig reise og gi passasjerene sine bekvemmeligheter:

 • Flyinformasjon: Flyplassen holder passasjerene godt informert med flyinformasjon i sanntid som vises på skjermer i hele terminalen.
 • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige til og fra flyplassen, inkludert drosjer, private biltjenester og offentlig transport.
 • Bilutleie: Passasjerer har muligheten til å leie biler fra pålitelige bilutleiefirmaer tilstede på flyplassen, noe som gjør det enklere å utforske byen eller reise til nærliggende destinasjoner.
 • Tapt og funnet: Hvis du mister en gjenstand under reisen, har Daqing Sartu Airport et dedikert tapt og funnet-kontor for å hjelpe du finner og henter eiendelene dine.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen gir spesiell assistanse til passasjerer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet, og sikrer deres smidige transport gjennom hele flyplassen.
 • Barnefasiliteter: Familier reiser med barn kan dra nytte av de dedikerte lekeområdene og andre familievennlige fasiliteter som er tilgjengelige på flyplassen.

Samlet sett tilbyr Daqing Sartu Airport en rekke fasiliteter og tjenester som prioriterer passasjerkomfort, bekvemmelighet og tilfredshet. Dens forpliktelse til å tilby en sømløs reiseopplevelse gjør det til et foretrukket valg for både innenlandske og internasjonale reisende.


Daqing Sartu flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Daqing Sartu flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Daqing Sartu flyplass belirlenmiş IATA kodu DQA ile tanımlanır.

Daqing Sartu flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Daqing Sartu flyplass ile Changsha Huanghua International Airport (CSX) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 5m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Daqing Sartu flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Daqing Sartu flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 5 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Air China, China Southern Airlines, Chengdu Airlines, China Eastern Airlines, Shandong Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Daqing şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Daqing şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Daqing Sartu flyplass (DQA) tercih ederler.

Daqing yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella