Flygninger som går fra Dalanzadgad flyplass (DLZ)

Direkteflyvninger til 1 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Dalanzadgad flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
UBN Nye Ulaanbaatar
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris

Dalanzadgad flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Dalanzadgad flyplass
Flyplass (IATA) kode DLZ
By Dalanzadgad
Land Mongolia (MN)
Fullstendig plassering Dalanzadgad flyplass
Breddegrad 43.591667
Lengdegrad 104.429722
Vis på kart Google maps

Dalanzadgad flyplassfasiliteter og tjenester

Dalanzadgad flyplass, som ligger i South Gobi-provinsen i Mongolia, fungerer som en viktig inngangsport til denne pittoreske destinasjonen. Til tross for sin avsidesliggende beliggenhet, tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerer. Her er en oversikt over hva du kan forvente når du passerer gjennom Dalanzadgad lufthavn:

Terminalfasiliteter

  • Terminalbygningen er moderne og godt vedlikeholdt, og gir et rent og hyggelig miljø for reisende.
  • Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet eller ta igjen jobb mens de venter på flyet.
  • Taxfreebutikker er tilstede for reisende. de som ønsker å unne seg noe siste liten shopping eller kjøpe suvenirer. Her kan besøkende finne en rekke lokale produkter og internasjonale merker.
  • Flere mat- og drikkesteder er tilgjengelige, som serverer både lokale og internasjonale retter. Passasjerer kan nyte en rask matbit eller et komplett måltid før avgang.
  • Minibanker og valutavekslingstjenester er praktisk plassert i terminalen, noe som gjør det enkelt for reisende å få tilgang til lokal valuta eller håndtere eventuelle økonomiske transaksjoner.

Baketransport

  • Taxi- og bilutleietjenester er lett tilgjengelig utenfor terminalen, og gir besøkende praktiske alternativer for transport til ønsket destinasjon.
  • Lokale busser kjører også fra flyplassen, og tilbyr en rimelig transportform for de som reiser til nærliggende byer og attraksjoner.

Tilleggstjenester

  • Flyplassen har en dedikert Lost and Found-avdeling for å hjelpe passasjerer med å hente bort eventuelle feilplasserte eiendeler.
  • Passasjerer som trenger spesiell assistanse, som rullestoltilgang eller medisinske tjenester, kan be om støtte fra flyplasspersonalet. Det anbefales å varsle flyselskapet på forhånd for å sikre at passende ordninger blir gjort.
  • For de som reiser med små barn, tilbyr flyplassen stellefasiliteter for babyer, noe som sikrer en komfortabel og praktisk opplevelse for familier.

Dalanzadgad lufthavn, til tross for sin beliggenhet i et avsidesliggende område, sikrer at besøkende har tilgang til viktige fasiliteter og tjenester for å forbedre deres totale reiseopplevelse. Enten du ankommer Mongolia eller drar for å utforske underverkene i South Gobi-provinsen, har flyplassens fasiliteter og tjenester som mål å gi komfort, bekvemmelighet og effektivitet til alle passasjerer.


Dalanzadgad flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Dalanzadgad flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

DLZ kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Dalanzadgad flyplass için atanmıştır.

Dalanzadgad flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Dalanzadgad flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Dalanzadgad flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Dalanzadgad flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Aero Mongoli gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Dalanzadgad şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Dalanzadgad şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Dalanzadgad flyplass (DLZ) tercih ederler.

Dalanzadgad yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella