Flygninger som går fra Dalaman flyplass (DLM)

Utforsk 42 steder med 18 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Dalaman flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
SAW Istanbul

4-5 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
IST Arnavutköy

3 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris
BEY Beirut
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
SVO Khimki
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

5t 5m Vis pris
ESB Ankara

1 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris
LTN Luton

1 flyvninger per dag

4t 15m Vis pris
STN Essex

1 flyvninger per dag

4t 10m Vis pris
DME Moskva

2 flyvninger per dag

4t 45m Vis pris
KUF Samara
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 20m Vis pris
BER Berlin
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 18m Vis pris

Dalaman flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Dalaman flyplass
Flyplass (IATA) kode DLM
By Muğla
Land Turkey (TR)
Fullstendig plassering Dalaman flyplass
Breddegrad 36.718131
Lengdegrad 28.793317
Nettsted Atmairport.aero
Vis på kart Google maps
Dalaman flyplass
Dalaman flyplass
Dalaman flyplass
Dalaman flyplass
Dalaman flyplass
Dalaman flyplass

Dalaman Airport Fasiliteter og tjenester

Dalaman Airport er en av de travleste flyplassene i Tyrkia, og betjener millioner av innenlandske og internasjonale passasjerer hvert år. Med et sterkt fokus på å tilby utmerkede fasiliteter og tjenester, sikrer flyplassen at reisende får en komfortabel og praktisk opplevelse fra det øyeblikket de ankommer til de reiser.

Fasiliteter

 • Terminal Bygning: Den moderne og romslige terminalbygningen tilbyr en rekke tjenester, inkludert billettsalg, bagasjetjenester og informasjonsskranker.
 • Restauranter og kafeer: Det er et bredt utvalg av spisesteder tilgjengelig på Dalaman flyplass. Passasjerer kan velge mellom internasjonale kjeder, lokal mat, hurtigmat og snacks.
 • Shopping: Flyplassen har et omfattende utvalg av butikker, fra avgiftsfrie utsalgssteder til designerbutikker, hvor reisende kan kjøpe gaver, suvenirer, klær og elektronikk.
 • Lounge: For de som leter etter en mer eksklusiv opplevelse, tilbyr Dalaman Airport førsteklasses salonger med komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger og høyhastighets Wi-Fi.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, og tilbyr transportløsninger for besøkende som ønsker å utforske området rundt i sitt eget tempo.
 • Minibanker og valutaveksling: Det er flere Minibanker og valutavekslingsskranker beleilig plassert over hele flyplassen, og sikrer enkel tilgang til kontanter og valutakonverteringstjenester.
 • Medisinske tjenester: I nødstilfeller har flyplassen et medisinsk senter bemannet med kvalifiserte fagfolk som kan tilby medisinske tjenester. assistanse og førstehjelp.
 • Wi-Fi: Dalaman flyplass tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen jobb mens de venter på flyreisen.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser med både kortsiktige og langsiktige alternativer tilgjengelig. Parkeringsområdet er godt vedlikeholdt og overvåket for sikkerhet.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Dedikerte skjermer i hele terminalen viser flyinformasjon i sanntid, noe som hjelper passasjerer holder seg oppdatert på flydetaljene deres.
 • Assistanse for passasjerer med redusert mobilitet: Flyplassen tilbyr assistanse for passasjerer med redusert mobilitet, inkludert spesialdesignede toaletter, ramper og dedikert personale for å gi støtte.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eller forlagte eiendeler kan reisende besøke skrivebordet for tapt og funnet for å rapportere gjenstanden eller hente tapte gjenstander som har blitt gjenfunnet.
 • Lekeområde for barn: For å beholde unge reisende underholdt, Dalaman flyplass har et lekeområde for barn med interaktive spill, leker og et trygt miljø å leke på.
 • Reisebyråer: Besøkende kan finne flere reisebyråer på flyplassen, som tilbyr en rekke tjenester som f.eks. som bestilling av turer, overnatting og transport.
 • Bønnerom: Flyplassen tilbyr bønnerom der passasjerer kan observere deres religiøse praksis i fred og komfort.
 • Møterom: For forretningsreisende eller de som trenger en privat plass, har Dalaman flyplass møterom tilgjengelig for utleie, utstyrt med nødvendige fasiliteter.
 • Røykeområder: Det er utpekte røykeområder på hele flyplassen for passasjerer som ønsker å røyke før eller etter flyreisen deres..
 • Posttjenester: Hvis reisende trenger å sende post eller postkort, tilbyr Dalaman flyplass posttjenester for deres bekvemmelighet.

Dalaman flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Dalaman flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Dalaman flyplass belirlenmiş IATA kodu DLM ile tanımlanır.

Dalaman flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Dalaman flyplass ile Sheremetyevo International Airport (SVO) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 5h 5m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Dalaman flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Dalaman flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 18 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Turkish Airlines, Jet2, easyJet, Pegasus, SunExpres ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Muğla şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Muğla şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Dalaman flyplass (DLM) tercih ederler.

Muğla yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella