Flygninger som går fra Cut Nyak Dhien flyplass (MEQ)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner med 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Cut Nyak Dhien flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
KNO Knokke-Heist

1 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris

Cut Nyak Dhien flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Cut Nyak Dhien flyplass
Flyplass (IATA) kode MEQ
By Nagan Raya Regency
Land Indonesia (ID)
Fullstendig plassering Cut Nyak Dhien flyplass
Breddegrad 4.043617
Lengdegrad 96.251592
Vis på kart Google maps

Cut Nyak Dhien Airport Fasiliteter og tjenester

Cut Nyak Dhien Airport, som ligger i Aceh, Indonesia, tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en sømløs reiseopplevelse for passasjerer. Enten du flyr ofte eller besøker den vakre provinsen Aceh for første gang, er flyplassens fasiliteter og tjenester designet for å imøtekomme alle dine behov.

Fasiliteter:

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og godt vedlikeholdt terminalbygning som gir et komfortabelt og romslig miljø for reisende.
 • Detaljsalg: Ulike utsalgssteder er tilgjengelige på flyplassen, som tilbyr en rekke produkter for reisende til å handle, inkludert avgiftsfrie varer, suvenirer og lokalt håndverk.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan nyte en rekke deilige retter og forfriskninger på flyplassens restauranter og kafeer, som passer til forskjellige kulinariske preferanser.
 • Lounge: For de som ønsker en mer eksklusiv opplevelse, har flyplassen salonger som gir en fredelig og luksuriøs setting, og tilbyr bekvemmeligheter som komfortable sitteplasser, gratis Wi-Fi og forfriskninger.
 • Bagasjetjenester: Cut Nyak Dhien Airport tilbyr bagasjehåndteringstjenester, inkludert bagasjeinnpakning og lagringsfasiliteter, for å sikre sikkerheten og bekvemmeligheten til passasjerenes eiendeler.
 • Bilutleie: Reisende kan enkelt leie en bil på flyplass for å utforske den vakre provinsen Aceh når det passer dem.

Tjenester:

 • Informasjonsskranke: Flyplassen har dedikerte informasjonsskranker som gir passasjerer assistanse angående flyruter, flyplassfasiliteter og andre generelle forespørsler.
 • Flytjenester: Passasjerer kan få tilgang til flyrelaterte tjenester, som billettering, innsjekking og ombordstigning, noe som gjør prosessen før flyreisen effektiv og problemfri. -gratis.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de er på flyplassen.
 • Medical Center: I tilfelle medisinske nødsituasjoner eller helserelaterte bekymringer, har flyplassen et medisinsk senter utstyrt med profesjonelt personale for å gi nødvendig hjelp.
 • Minibanker og valutaveksling: Flyplassen gir enkel tilgang til minibanker og valutaveksling. tjenester, som sikrer at passasjerer har enkel tilgang til kontanter og kan utføre økonomiske transaksjoner uten noen ulempe.
 • Spesiell assistanse: Cut Nyak Dhien Airport tilbyr spesielle assistansetjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller andre spesifikke behov, for å sikre deres komfort og sikkerhet gjennom hele reisen.

Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester har Cut Nyak Dhien Airport som mål å gi en hyggelig og stressfri reiseopplevelse for alle passasjerer. Enten du reiser fra eller ankommer flyplassen, kan du være trygg på at dine behov vil bli dekket, noe som gjør ditt besøk til Aceh minneverdig.


Sıkça Sorulan Sorular

Cut Nyak Dhien flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Cut Nyak Dhien flyplass belirlenmiş IATA kodu MEQ ile tanımlanır.

Cut Nyak Dhien flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Cut Nyak Dhien flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Cut Nyak Dhien flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Cut Nyak Dhien flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Wings Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Nagan Raya Regency şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Nagan Raya Regency şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Cut Nyak Dhien flyplass (MEQ) tercih ederler.

Nagan Raya Regency çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Nagan Raya Regency civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella