Direktefly fra Cotonou internasjonale flyplass (COO)

Non-stop flyvninger til 17 destinasjoner med 15 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Cotonou internasjonale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ABJ Abidjan

1-3 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
LBV Libreville

2 flyvninger per dag

1t 48m Vis pris
CDG Paris

2 flyvninger per dag

6t 20m Vis pris
LFW Lomé

2 flyvninger per dag

0t 35m Vis pris
PNR Pointe-Noire

2 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
SSG Malabo

2 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
ADD Addis Abeba

1 flyvninger per dag

5t 35m Vis pris
BKO Bamako

1 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris
NIM Niamey

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris
ORY Paris
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

6t 30m Vis pris

Cotonou internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Cotonou internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode COO
By Cotonou
Land Benin (BJ)
Fullstendig plassering Cotonou internasjonale flyplass
Breddegrad 6.356111
Lengdegrad 2.383333
Nettsted Aeroport-cotonou.com
Vis på kart Google maps

Cotonou internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Cotonou internasjonale lufthavn, også kjent som Cadjehoun flyplass, er hovedflyplassen som betjener byen Cotonou, som ligger i landet Benin. Som den primære inngangsporten for internasjonale reisende til landet, tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og hyggelig reiseopplevelse.

Fasiliteter

 • Terminaler: Cotonou International Airport består av en enkelt passasjerterminal, som håndterer både innenlands- og internasjonale flyvninger.
 • Innsjekking og sikkerhet: Flyplassen tilbyr innsjekking skranker for ulike flyselskaper, hvor passasjerene kan få boardingkort og sjekke bagasjen. Sikkerhetssjekker er på plass for å sikre sikkerheten til alle reisende.
 • Detaljhandel og servering: Tollfrie butikker er tilgjengelige for internasjonale passasjerer, og tilbyr en rekke produkter, inkludert parfymer, alkohol og suvenirer. I tillegg er det flere butikker som selger lokalt håndverk og tradisjonelle varer. Flyplassen tilbyr også en rekke spisesteder, inkludert kafeer og restauranter som serverer både lokale og internasjonale retter.
 • Lounge: Cotonou International Airport har eksklusive salonger for førsteklasses reisende, som gir komfortable sitteplasser, gratis snacks og drikkevarer, dusjfasiliteter og forretningsfasiliteter som gratis Wi-Fi og ladestasjoner.
 • Bank og valutaveksling: Flyplassen har bankfasiliteter og minibanker hvor passasjerer kan ta ut lokal valuta eller veksle pengene sine. Valutavekslingstjenester er også tilgjengelige for internasjonale reisende.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer har kontorer på flyplassen, slik at passasjerer kan leie kjøretøy for deres bekvemmelighet. Det anbefales å bestille på forhånd for å sikre tilgjengelighet.

Tjenester

 • Baketransport: Cotonou internasjonale lufthavn har gode forbindelser til byen og områdene rundt gjennom ulike transportmuligheter. Passasjerer kan leie drosjer, bruke skysstjenester eller velge hotellbuss for å nå sine destinasjoner.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetraller og bagasjeinnpakningsfasiliteter for å beskytte bagasjen i løpet av reisen. Passasjerer kan også spørre i informasjonsskranken for tapte eller skadede gjenstander.
 • Spesiell assistanse: Cotonou internasjonale lufthavn tilbyr assistanse for passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov. Rullestoler og dedikert personale er tilgjengelig for å gi nødvendig støtte. Det anbefales å informere flyselskapet på forhånd for å sikre en jevn opplevelse.
 • Flyplasshoteller: Selv om det ikke er noen hoteller innenfor flyplassens område, er det flere overnattingsmuligheter i nærheten nærhet til flyplassen. Disse hotellene tilbyr praktiske skytteltjenester til og fra flyplassen.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi-tilgang er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet mens de er kl. flyplassen.
 • Medisinske tjenester: Cotonou internasjonale lufthavn har medisinske fasiliteter og et apotek hvor passasjerer kan søke medisinsk hjelp om nødvendig. Opplærte fagfolk er tilgjengelige for å gi umiddelbar medisinsk støtte.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester sikrer Cotonou International Airport at behovene til reisende blir godt ivaretatt, og gir en komfortabel og praktisk opplevelse for alle passasjerer som passerer gjennom portene.


Sıkça Sorulan Sorular

Cotonou internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

COO kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Cotonou internasjonale flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Cotonou internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 6h 40m süren ve Airbus A330-300 ile gerçekleştirilen Istanbul Airport (IST) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Cotonou internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 15 taşıyıcı, Cotonou internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında ASKY Airlines, Air Cote D'Ivoire, Air France, Mauritania Airlines Internationa gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Cotonou şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Cotonou şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Cotonou internasjonale flyplass (COO) tercih edilen seçenektir.

Cotonou çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Cotonou civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella