Direktefly fra Côte d'Azur internasjonale lufthavn (NCE)

Non-stop flyvninger til 94 destinasjoner med 56 forskjellige flyselskaper

Côte d'Azur internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Côte d'Azur internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode NCE
By Hyggelig
Land France (FR)
Fullstendig plassering Côte d'Azur internasjonale lufthavn
Breddegrad 43.660490
Lengdegrad 7.205232
Nettsted En.nice.aeroport.fr
Vis på kart Google maps
Côte d'Azur internasjonale lufthavn
Côte d'Azur internasjonale lufthavn
Côte d'Azur internasjonale lufthavn
Côte d'Azur internasjonale lufthavn
Côte d'Azur internasjonale lufthavn
Côte d'Azur internasjonale lufthavn

Côte d'Azur internasjonale lufthavn

Côte d'Azur internasjonale lufthavn, fasiliteter og tjenester

Côte d'Azur internasjonale lufthavn, også kjent som Nice Côte d'Azur flyplass, er inngangsporten til den franske rivieraen. Som en av de travleste flyplassene i Frankrike tilbyr den en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerene.

Terminalfasiliteter:

 • Shopping: Flyplassen kan skilte med et bredt utvalg av butikker, inkludert avgiftsfrie utsalgssteder, motebutikker og suvenirstander, hvor passasjerer kan unne seg litt detaljhandel.
 • Servering: Tallrike restauranter, kafeer og hurtigmat utsalgssteder er tilgjengelige overalt på terminalene, som passer til ulike ganer og kostholdspreferanser.
 • Lounge: Forretnings- og førsteklasses passasjerer, samt medlemmer av visse lojalitetsprogrammer, kan nyte tilgang til flyplassens eksklusive salonger, som tilbyr et rolig sted å slappe av, jobbe eller nyte forfriskninger.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi-tilkobling er tilgjengelig på hele flyplassen, noe som sikrer at passasjerer kan holde kontakten og være produktive under oppholdet på flyplassen.
 • Lekeområder for barn: For familier som reiser med små barn, er det utpekte lekeområder innenfor terminalene for å holde de små underholdt.
 • Babyomsorgsfasiliteter: Flyplassen tilbyr stellerom og pleieområder. for å hjelpe foreldre med omsorgen for spedbarnene deres.

Transporttjenester:

 • Taxier: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalene, og tilbyr praktisk og effektiv transport til ulike destinasjoner på den franske rivieraen.
 • Bilutleie: Mange bilutleiefirmaer har skrivebord på flyplassen, slik at passasjerene kan leie en bil for oppholdet. Avansert bestilling anbefales.
 • Tog: Flyplassen er godt forbundet med regionens tognettverk, noe som gir en praktisk måte å nå nærliggende byer og tettsteder.
 • Busstjenester: Rutebusser kjører mellom flyplassen og populære destinasjoner langs den franske rivieraen, og tilbyr et rimelig transportalternativ.

Tilleggstjenester:

 • Valutaveksling: Passasjerer kan enkelt veksle valuta ved en av flyplassens valutavekslingsskranker.
 • Minibanker: Minibanker er tilgjengelig over hele flyplassen, og gir enkel tilgang til kontanter.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr tjenester for innpakning av bagasje. sikkerhet, samt bagasjeoppbevaringsfasiliteter for de som ønsker å utforske området uten sine eiendeler.
 • Medisinsk assistanse: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen medisinske fasiliteter og utdannede fagfolk for å gi nødvendig omsorg.

Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester har Côte d'Azur internasjonale lufthavn som mål å gjøre enhver passasjers reise gjennom flyplassen så jevn og hyggelig som mulig. Enten det er shopping, spisesteder, avslapning eller transport, dekker flyplassen de ulike behovene til reisende.


Côte d'Azur internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Côte d'Azur internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

NCE kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Côte d'Azur internasjonale lufthavn için atanmıştır.

Côte d'Azur internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Côte d'Azur internasjonale lufthavn ile Newark Liberty International Airport (EWR) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 9h 30m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Côte d'Azur internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Côte d'Azur internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 56 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, easyJet, Air France, Air Corsica, Lufthansa, British Airway ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Hyggelig şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Hyggelig şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Côte d'Azur internasjonale lufthavn (NCE) tercih ederler.

Hyggelig yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella