Flygninger som går fra Coronel Horácio de Mattos flyplass (LEC)

Direkteflyvninger til 1 destinasjoner betjenes av 3 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Coronel Horácio de Mattos flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
SSA Salvador
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris

Coronel Horácio de Mattos flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Coronel Horácio de Mattos flyplass
Flyplass (IATA) kode LEC
By Chapada Diamantina nasjonalpark
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering Coronel Horácio de Mattos flyplass
Breddegrad -12.483749
Lengdegrad -41.275543
Vis på kart Google maps

Coronel Horácio de Mattos flyplassfasiliteter og tjenester

Coronel Horácio de Mattos flyplass ligger i hjertet av Brasil, og fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innenlandske og internasjonale reisende. Med sin moderne infrastruktur og utmerkede fasiliteter gir flyplassen en sømløs reiseopplevelse for passasjerer.

Terminal

 • Flyplassen har en romslig og godt -designet terminal som sikrer en komfortabel reise for alle passasjerer.
 • Inne i terminalen kan reisende finne en rekke fasiliteter, inkludert butikker, restauranter og kafeer, som tilbyr en rekke deilig mat og drikke.
 • Terminalen huser også avgiftsfrie butikker, hvor passasjerer kan nyte tax-free shopping for et bredt utvalg av varer, inkludert parfymer, elektronikk og motetilbehør.
 • For passasjerenes bekvemmelighet, terminalen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang overalt, slik at reisende kan holde kontakten med sine kjære eller komme på jobb mens de venter på flyet.

Flytjenester

 • Flyplassen tilbyr en rekke flytjenester for å sikre en jevn og problemfri reise.
 • Passasjerer kan sjekke inn for sine flyreiser ved flyplassens dedikerte innsjekking skranker eller dra nytte av online innsjekkingsfasiliteter for å spare tid og unngå køer.
 • Velt utdannet personale er tilgjengelig ved informasjonsskranken for å hjelpe reisende med spørsmål de måtte ha, inkludert flyinformasjon, veibeskrivelse, og flyplasstjenester.
 • For passasjerer med spesielle behov eller begrenset mobilitet, tilbyr flyplassen dedikert assistanse, som sikrer deres komfort og bekvemmelighet under hele reisen.

Transport

 • Flyplassen har utmerkede transportforbindelser, noe som gjør den lett tilgjengelig fra ulike deler av byen.
 • Taxi og bilutleie er tilgjengelig på flyplassen, slik at passasjerer enkelt kan nå destinasjonen ved ankomst.
 • For de som foretrekker offentlig transport, er flyplassen godt forbundet med busser, noe som gir et rimelig og praktisk alternativ for å reise til og fra flyplassen.

Parkering

 • Coronel Horácio de Mattos flyplass tilbyr trygge og sikre parkeringsfasiliteter for passasjerer som ønsker å forlate kjøretøyene sine på flyplassen.
 • Parkeringsområdet er godt vedlikeholdt og overvåket av sikkerhetspersonell, og sikrer sikkerheten til kjøretøy til enhver tid.
 • Både kort- og langtidsparkeringsalternativer er tilgjengelige, noe som gir fleksibilitet for passasjerbaserte på deres reisebehov.

Tilleggstjenester

 • Minibanker og valutavekslingstjenester er praktisk plassert på hele flyplassen, noe som gjør det enkelt for reisende å få tilgang til kontanter eller veksle valuta.
 • Flyplassen tilbyr også bagasjeoppbevaring, slik at passasjerer trygt kan oppbevare eiendelene sine mens de utforsker byen eller venter på flyforbindelsen.
 • Passasjerer som ønsker å friske opp kan benytte seg av flyplassens rene og velholdte toalettfasiliteter, utstyrt med alle nødvendige fasiliteter.

Coronel Horácio de Mattos flyplass tilbyr passasjerer en rekke førsteklasses fasiliteter og tjenester for å sikre en sømløs reiseopplevelse. Fra dens moderne terminal- og flytjenester til praktiske transportmuligheter og tilleggsfasiliteter, dekker flyplassen behovene til alle reisende, noe som gjør den til et utmerket valg for innenlands- og internasjonale reiser.


Coronel Horácio de Mattos flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Coronel Horácio de Mattos flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

LEC kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Coronel Horácio de Mattos flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Coronel Horácio de Mattos flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 20m süren ve ATR 72 ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Coronel Horácio de Mattos flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Coronel Horácio de Mattos flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Azul, Passaredo, Go gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Chapada Diamantina nasjonalpark şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Chapada Diamantina nasjonalpark şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Coronel Horácio de Mattos flyplass (LEC) tercih edilen seçenektir.

Chapada Diamantina nasjonalpark çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Chapada Diamantina nasjonalpark civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella