Non-stop flyvning fra Coober Pedy flyplass (CPD)

Utforsk 1 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Coober Pedy flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ADL Adelaide

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris

Coober Pedy flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Coober Pedy flyplass
Flyplass (IATA) kode CPD
By Coober Pedy
Land Australia (AU)
Fullstendig plassering Coober Pedy flyplass
Breddegrad -29.035139
Lengdegrad 134.723438
Vis på kart Google maps

Coober Pedy Airport fasiliteter og tjenester

Coober Pedy Airport, som ligger i den lille utmarksbyen Coober Pedy i Sør-Australia, tilbyr viktige fasiliteter og tjenester for både innenlandske og internasjonale reisende. Til tross for at den er en regional flyplass, spiller den en avgjørende rolle i å koble besøkende til dette unike og avsidesliggende området kjent som "verdens opalhovedstad." La oss utforske utvalget av fasiliteter som er tilgjengelig på Coober Pedy Airport:

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Coober Pedy Airport tilbyr dedikerte innsjekkingsområder for ulike flyselskaper som opererer i regionen. Passasjerer kan enkelt få tilgang til disse skrankene for å fullføre innsjekkingsprosessen.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjehåndteringstjenester for å sikre at reisendes bagasje håndteres trygt og effektivt.
 • Venter område: Passasjerer kan slappe av i de komfortable sitteplassene i venteområdet med klimaanlegg, mens de venter på flyreisen.
 • Toaletter: Rene og velholdte toaletter er tilgjengelige i hele terminalen for å gjøre det enklere for reisende.

Bespisning og detaljhandel

 • Kafeteria: Flyplassen har en kafeteria som serverer en rekke snacks, drikkevarer og lette måltider. Reisende kan ta en rask matbit før flyturen eller nyte en kaffe mens de venter.
 • Tollfri shopping: Coober Pedy Airport tilbyr avgiftsfri shopping for internasjonale passasjerer, slik at de kan kjøpe en rekke varer, inkludert alkohol, parfyme, kosmetikk og suvenirer til avgiftsfrie priser.
 • Detaljbutikker: Reisende kan også utforske ulike butikker på flyplassen, som tilbyr et mangfoldig utvalg av produkter og suvenirer som gjenspeiler den lokale kulturen og opal regionens arv.

Transport og parkering

 • Taxitjenester: Utenfor terminalen kan besøkende finne drosjetjenester som er lett tilgjengelige for transport til og fra Coober Pedy og nærliggende områder.
 • Parkeringsplass: Flyplassen tilbyr et romslig parkeringsområde for private kjøretøy. Enten du besøker flyplassen for en kort stund eller lar bilen stå for en lengre periode, sørger parkeringsfasilitetene for sikkerheten og bekvemmeligheten til kjøretøyet ditt.
 • Leiebiler: Flere bilutleiefirmaer opererer på Coober Pedy Airport, som gir reisende muligheten til å leie et kjøretøy for å utforske regionen.

Tilgjengelighet

 • Rullestolassistanse: Coober Pedy Airport er utstyrt med fasiliteter for å hjelpe passasjerer med redusert mobilitet. Rullestolramper og tilgjengelige toaletter er tilgjengelige for de som trenger det.
 • Spesielle behov: Flyplasspersonalet er klare til å imøtekomme eventuelle spesielle behov eller krav som passasjerer måtte ha. De streber etter å sikre en komfortabel og problemfri opplevelse for alle besøkende.

Som en viktig inngangsport til Coober Pedy, streber flyplassen etter å gi en praktisk og hyggelig opplevelse for alle reisende. Utvalget av tilgjengelige fasiliteter og tjenester sikrer at alle besøkendes behov blir møtt, slik at de kan begynne sin utforskning av denne unike regionen på en positiv måte.


Sıkça Sorulan Sorular

Coober Pedy flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Coober Pedy flyplass belirlenmiş IATA kodu CPD ile tanımlanır.

Coober Pedy flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Coober Pedy flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Coober Pedy flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Coober Pedy flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Rex Regional Expres ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Coober Pedy şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Coober Pedy şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Coober Pedy flyplass (CPD) tercih edilen seçenektir.

Coober Pedy çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Coober Pedy civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella