Spesialtilbud på flyvninger fra Comiso flyplass (CIY)

Direkteflyvninger til 7 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Comiso flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
CRL Charleroi
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 45m Vis pris
FCO Fiumicino
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
MXP Ferno
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris
PSA Pisa
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris
BGY Bergamo
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris
TSF Treviso
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 45m Vis pris
BLQ Bologna
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris

Comiso flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Comiso flyplass
Flyplass (IATA) kode CIY
By Comiso
Land Italy (IT)
Fullstendig plassering Comiso flyplass
Breddegrad 36.997410
Lengdegrad 14.607427
Nettsted Aeroportodicomiso.eu
Vis på kart Google maps

Comiso Airport fasiliteter og tjenester

Velkommen til Comiso Airport! Enten du ankommer eller drar, er vi forpliktet til å gi deg utmerkede fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig reiseopplevelse.

Fasiliteter

 • Terminal: Vår moderne terminal tilbyr et romslig og komfortabelt miljø for passasjerer. Den er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å møte dine behov.
 • Innsjekkingsskranker: Våre effektive innsjekkingsskranker er bemannet av vennlig personale som står klare til å hjelpe deg med reisekrav.
 • Detaljhandel og spisesteder: Oppdag et bredt utvalg butikker, inkludert avgiftsfrie utsalgssteder, hvor du kan finne en rekke produkter. Nyt et deilig måltid eller ta en rask matbit på våre ulike mat- og drikkealternativer.
 • Lounge: Len deg tilbake og slapp av i våre komfortable salonger før flyturen. Våre salonger gir et rolig sted å slappe av, få tilgang til Wi-Fi og nyte gratis forfriskninger.
 • Parkering: Vi tilbyr rikelig med parkeringsplasser slik at du enkelt kan forlate kjøretøyet mens du reise.
 • Bilutleie: Hvis du trenger transport under oppholdet ditt i Comiso, er våre bilutleietjenester tilgjengelige for din bekvemmelighet.
 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker og valutavekslingstjenester finnes i terminalen, slik at du enkelt kan få tilgang til kontanter eller veksle valuta.
 • Tapt og funnet: I tilfelle hvis du mister eiendeler eller finner tapte gjenstander, står vår dedikerte avdeling for tapt og funnet klar til å hjelpe deg.
 • Tilgjengelighet: Vi streber etter å gjøre fasilitetene våre tilgjengelige for alle passasjerer. Heiser, ramper og tilgjengelige toaletter er tilgjengelig i hele terminalen. Hvis du trenger spesiell hjelp, er våre ansatte mer enn villige til å hjelpe.

Tjenester

 • Informasjonsskranke: Vårt kunnskapsrike personale ved informasjonsskranken er alltid tilgjengelig for å gi deg svar på alle spørsmål du måtte ha.
 • Sikkerhet: Vår høyeste prioritet er din sikkerhet. Vi har implementert strenge sikkerhetstiltak for å sikre et sikkert og komfortabelt miljø for alle passasjerer.
 • Bagasjetjenester: Fra avlevering av bagasje til henting vil vårt dedikerte personale hjelpe deg med å sikre en problemfri opplevelse.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har vi et medisinsk senter med utdannede fagfolk som kan gi umiddelbar hjelp.
 • Barnefasiliteter: Vi forstår behovene til reisende familier. Vi tilbyr stellefasiliteter, et lekeområde for barn og familievennlige tjenester for å gjøre det enklere å reise med barn.
 • Wi-Fi: Hold kontakten gjennom hele reisen med vår gratis Wi-Fi. -Fi tilgjengelig i terminalen.

Vi streber kontinuerlig etter å forbedre våre fasiliteter og tjenester på Comiso flyplass for å sikre at reiseopplevelsen din er hyggelig og stressfri. Vi ser frem til å betjene deg ved ditt neste besøk!


Sıkça Sorulan Sorular

Comiso flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

CIY kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Comiso flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Comiso flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 45m süren ve Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 ile gerçekleştirilen Brussels South Charleroi Airport (CRL) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Comiso flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Comiso flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Ryanai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Comiso şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Comiso şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Comiso flyplass (CIY) tercih edilen seçenektir.

Comiso yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella