Spesialtilbud på flyvninger fra Combolcha flyplass (DSE)

Utforsk 1 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Combolcha flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ADD Addis Abeba

4 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris

Combolcha flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Combolcha flyplass
Flyplass (IATA) kode DSE
By Kombolcha
Land Ethiopia (ET)
Fullstendig plassering Combolcha flyplass
Breddegrad 11.083243
Lengdegrad 39.714362
Vis på kart Google maps

Combolcha flyplassfasiliteter og tjenester

Combolcha lufthavn, som ligger i Nord-Etiopia, fungerer som et viktig lufttransportknutepunkt for regionen. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen tilbyr dedikert innsjekking skranker der passasjerer enkelt kan fullføre innsjekkingsprosessen før flyet.
 • Bagasjehåndtering: Effektive bagasjehåndteringssystemer er på plass for å sikre sikker og rask levering av bagasje til det angitte flyet.
 • Venteområder: Romslige venteområder med komfortable sitteplasser lar passasjerene slappe av mens de venter på flyreisen.
 • Toaletter: Rene og velholdte toaletter er tilgjengelige i hele terminalen for passasjerer å bruke.
 • Detaljhandel og avgiftsfrie butikker: Passasjerer kan utforske en rekke butikker og avgiftsfrie utsalgssteder som tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert suvenirer, snacks og drikkevarer.
 • Mat- og drikkesteder.: Kafeer og restauranter serverer en rekke deilige måltider, snacks og drikkevarer for å imøtekomme ulike smaker og kostholdspreferanser.

Transport og parkering

 • Bilutleie: Reisende kan enkelt leie en bil fra anerkjente bilutleiefirmaer på flyplassen, og tilbyr ulike kjøretøyalternativer for å passe individuelle behov.
 • Parkering: Tilstrekkelige parkeringsmuligheter er tilgjengelig for sjåfører som ønsker å parkere kjøretøyene sine på flyplassen.
 • Shuttelservice: Gratis skytteltjenester transporterer passasjerer mellom flyplassen og nærliggende hoteller eller bysentre.
 • Taxiservice: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalbygningen, noe som gir et praktisk transportalternativ til ulike destinasjoner i byen.

Andre tjenester

 • Informasjonsskranker: Det vennlige og kunnskapsrike personalet er tilstede ved informasjonsskrankene for å gi hjelp med forespørsler, flydetaljer, og annen viktig informasjon.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle en medisinsk nødsituasjon har flyplassen medisinske fasiliteter og opplært personale for å gi øyeblikkelig medisinsk hjelp.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi-tilkobling er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de venter på flyreisen.
 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker og valutavekslingsskranker gjør det mulig for passasjerer å få tilgang til lokal valuta eller opptre. økonomiske transaksjoner praktisk.
 • VIP-lounge: For premium-passasjerer tilbyr en VIP-lounge et komfortabelt og eksklusivt område for å slappe av, jobbe eller nyte forfriskninger før flyvningene.
 • Tapt og funnet: Dedikert personell hjelper til med å lokalisere tapte gjenstander i flyplassens lokaler og hjelper til med nødvendige prosedyrer for henting.

Samlet sett streber Combolcha Airport etter å gi en hyggelig opplevelse for reisende ved å tilby en rekke fasiliteter og tjenester som imøtekommer deres behov og sikrer en jevn reise. Enten det er å handle suvenirer, nyte et måltid eller søke informasjon, kan passasjerene forvente en komfortabel og velutstyrt flyplass.


Combolcha flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Combolcha flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

DSE kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Combolcha flyplass için atanmıştır.

Combolcha flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Combolcha flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Combolcha flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Combolcha flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Ethiopian Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Kombolcha şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Kombolcha şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Combolcha flyplass (DSE) tercih edilen seçenektir.

Kombolcha çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Kombolcha civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella