Spesialtilbud på flyvninger fra Colonel Hill flyplass (CRI)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Colonel Hill flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
AXP Spring Point
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 15m Vis pris
NAS Nassau
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris

Colonel Hill flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Colonel Hill flyplass
Flyplass (IATA) kode CRI
By Oberst Hill
Land Bahamas (BS)
Fullstendig plassering Colonel Hill flyplass
Breddegrad 22.745859
Lengdegrad -74.177208
Vis på kart Google maps

Colonel Hill Airport fasiliteter og tjenester

Velkommen til Colonel Hill Airport, et sentralt transportknutepunkt som ligger i de pittoreske omgivelsene til Colonel Hill på Crooked Island, Bahamas. Vår flyplass tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester i verdensklasse for å sikre en hyggelig og problemfri reiseopplevelse for alle passasjerer. Enten du er en turist som utforsker de vakre øyene på Bahamas eller en forretningsreisende, streber Colonel Hill Airport etter å tilby eksepsjonelle tjenester som tilfredsstiller dine behov.

Fasiliteter

 • Moderne Terminalbygning: Vår flyplass har en moderne og velutstyrt terminalbygning som sikrer passasjerkomfort og bekvemmelighet.
 • Bagasjetjenester: Oberst Hill flyplass tilbyr effektive bagasjetjenester for både ankomster og avganger. Passasjerer kan forvente at bagasjen deres blir håndtert med forsiktighet og levert raskt.
 • Detaljhandel: Flyplassen vår har en rekke butikker som tilbyr en rekke produkter, inkludert lokalt håndverk, suvenirer, bøker og magasiner. Ta deg tid til å bla gjennom og plukke opp et minne om tiden din på Bahamas.
 • Mat- og drikkeutsalg: Sultne reisende kan nyte et utvalg av kafeer, restauranter og snackbarer som tilbyr deilige måltider og forfriskende drikkevarer.
 • Bilutleietjenester: Praktiske bilutleietjenester er tilgjengelig på Colonel Hill Airport, slik at du kan utforske øya i ditt eget tempo.
 • Parkeringsfasiliteter: Rikelig med parkeringsplass er tilgjengelig for begge kortsiktige og langsiktige parkeringsbehov, og tilbyr bekvemmelighet for de som ankommer i sine personlige kjøretøy.
 • Tilgjengelighet for rullestoler: Colonel Hill Airport er fullt tilgjengelig for passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger. Vi tilbyr rullestolassistanse på forespørsel for å sikre en jevn transittopplevelse.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan få tilgang til nøyaktig og oppdatert flyinformasjon gjennom flyplassens skjermer, og holder deg informert om eventuelle forsinkelser eller endringer i timeplanen din.
 • Tapt og funnet: Vår dedikerte Lost and Found-avdeling er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med å finne deres tapte eiendeler og sikre at de returnerer raskt.
 • Kundeservice: Vårt vennlige og kunnskapsrike personale er forpliktet til å yte utmerket kundeservice. Ta gjerne kontakt med dem med spørsmål eller bekymringer, og de vil mer enn gjerne hjelpe deg.
 • Medisinske fasiliteter: Colonel Hill Airport er utstyrt med grunnleggende medisinske fasiliteter for å håndtere mindre medisinske problemer og nødsituasjoner. Kvalifisert medisinsk personell er i beredskap for å gi umiddelbar hjelp når det er nødvendig.
 • Gratis Wi-Fi: Hold kontakten med venner, familie og arbeid mens du er på flyplassen med vår gratis Wi-Fi-tjeneste, tilgjengelig overalt terminalbygningen.

Colonel Hill Airport prioriterer passasjertilfredshet og har som mål å sikre en sømløs reiseopplevelse. Med førsteklasses fasiliteter og tjenester, streber flyplassen vår etter å skape et positivt og hyggelig miljø for alle reisende som passerer gjennom. Enten du ankommer, drar eller bare passerer gjennom, håper vi tiden du tilbringer på Colonel Hill Airport overgår dine forventninger.


Colonel Hill flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Colonel Hill flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

CRI kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Colonel Hill flyplass için atanmıştır.

Colonel Hill flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Colonel Hill flyplass ile Nassau International Airport (NAS) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 15m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Colonel Hill flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Colonel Hill flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Bahamasai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Oberst Hill şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Oberst Hill şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Colonel Hill flyplass (CRI) tercih edilen seçenektir.

Oberst Hill çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Oberst Hill civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella