Flygninger som går fra Cobar flyplass (CAZ)

Reis til 1 steder med 1

Günlük Planlanmış Cobar flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
SYD Maskot

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris

Cobar flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Cobar flyplass
Flyplass (IATA) kode CAZ
By Cobar
Land Australia (AU)
Fullstendig plassering Cobar flyplass
Breddegrad -31.535000
Lengdegrad 145.793330
Vis på kart Google maps

Cobar Airport fasiliteter og tjenester

Cobar Airport, som ligger i New South Wales, Australia, tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for sine passasjerer. Enten du ankommer eller drar, streber Cobar Airport etter å møte dine behov og gi en hyggelig reiseopplevelse.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Cobar Airport har dedikert innsjekking -innskranker hvor passasjerer enkelt kan fullføre innsjekkingsprosessen.
 • Sikkerhetskontroll: Passasjerer vil møte sikkerhetskontrollprosedyrer for å sikre sikkerhet og samsvar med luftfartsbestemmelser.
 • Loungeområde: The flyplassen tilbyr et komfortabelt salongområde hvor passasjerene kan slappe av, vente på flyet eller ta igjen jobben.
 • Detaljhandel og servering: Cobar Airport tilbyr en rekke butikker og spisesteder, slik at passasjerer kan handle eller hente en matbit før reisen.
 • Tilgjengelige fasiliteter: Flyplassen er utstyrt med fasiliteter for å ta imot passasjerer med funksjonshemninger, inkludert tilgjengelige toaletter og ramper.

Transport og parkering

 • Bilutleie: For passasjerer som trenger et kjøretøy under oppholdet i Cobar eller for videre reise, opererer flere bilutleiefirmaer på flyplassen.
 • Taxi: Drosjer er lett tilgjengelige tilgjengelig utenfor terminalbygningen, noe som gir en praktisk transportmåte for passasjerer.
 • Parkering: Cobar Airport tilbyr parkeringsfasiliteter med god plass for både korttids- og langtidsparkering. Parkeringsprisene er rimelige og gir et sikkert sted å forlate kjøretøyet under reisen.

Flyselskapstjenester

 • Bagasjehåndtering: Flyselskaper som opererer på Cobar Airport har effektiv bagasjehåndteringssystemer for å sikre at bagasjen din kommer frem til bestemmelsesstedet ditt trygt og raskt.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapt eller forsinket bagasje, tilbyr Cobar Airport et dedikert tapt og funnet-område hvor passasjerer kan søke assistanse.
 • Flyinformasjon: Flyinformasjonsskjermer er stasjonert i hele terminalen, og holder passasjerer informert om avganger, ankomster og eventuelle endringer i rutetidene.

Flyplassassistanse

 • Kundeservice: Cobar Airport har et vennlig og kunnskapsrikt personale som er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med ulike spørsmål og bekymringer.
 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er praktisk plassert inne i terminalen, som gir passasjerer med detaljer om flyplasstjenester, flyruter og lokal turistinformasjon.
 • Wi-Fi-tilgang: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de er på Cobar Airport.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester, prioriterer Cobar Airport passasjerkomfort og bekvemmelighet. Fra innsjekking til ombordstigning har flyplassen som mål å gjøre hvert trinn av reisen din så smidig som mulig.


Sıkça Sorulan Sorular

Cobar flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Cobar flyplass belirlenmiş IATA kodu CAZ ile tanımlanır.

Cobar flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Cobar flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Cobar flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Cobar flyplass hizmet vermektedir ve aralarında FlyPelica gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Cobar şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Cobar şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Cobar flyplass (CAZ) tercih edilen seçenektir.

Cobar yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella