Direktefly fra Coari flyplass (CIZ)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Coari flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
MAO Manaus

2 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris

Coari flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Coari flyplass
Flyplass (IATA) kode CIZ
By Coari
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering Coari flyplass
Breddegrad -3.465305
Lengdegrad -62.215881
Vis på kart Google maps

Coari flyplassfasiliteter og tjenester

Coari flyplass er et viktig transportknutepunkt som ligger i Coari, en kommune i delstaten Amazonas, Brasil. Denne moderne flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reise for reisende.

Terminalfasiliteter

Flyplassterminalen tilbyr en rekke fasiliteter for å forbedre den generelle reiseopplevelsen:

  • Restauranter og kafeer: Coari Airport tilbyr et utvalg spisesteder hvor passasjerene kan nyte deilige måltider og snacks. Disse etablissementene serverer et mangfoldig utvalg av retter, som serverer forskjellige smaker.
  • Taxfri shopping: Reisende kan unne seg avgiftsfri shopping på flyplassen, med en rekke butikker som tilbyr et stort utvalg av produkter. Fra lokale suvenirer til internasjonale merker, det er noe for enhver smak.
  • Lounge: For de som søker et mer tilbaketrukket og avslappet miljø, har Coari Airport salonger hvor passasjerene kan slappe av, ta igjen jobben eller bare nyte litt fred og ro før flyturen.
  • Gratis Wi-Fi: Høyhastighets internettilgang er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen jobb mens de venter på avgang.
  • Minibanker og valutaveksling: Flyplassen er utstyrt med minibanker og valutavekslingstjenester, noe som sikrer at passasjerer enkelt kan skaffe lokal valuta eller få tilgang til banktjenester.

Transporttjenester

Coari lufthavn tilbyr flere transportalternativer som kobler passasjerer til byen og de omkringliggende områdene:

  • Taxi: Drosjetjenester er lett tilgjengelig utenfor flyplassterminalen, og gir en praktisk transportmåte for reisende å nå sine ønskede destinasjoner.
  • Leiebiler: Ulike bilutleiefirmaer har kontorer på flyplassen, slik at besøkende kan leie et kjøretøy og utforske regionen i sitt eget tempo.
  • Shuttle Service: For å imøtekomme større grupper eller de som reiser til bestemte destinasjoner, er skytteltjenester tilgjengelig for utleie.
  • Offentlig transport: Coari flyplass er godt forbundet med det lokale offentlige transportnettverket, noe som gjør det enkelt for passasjerer for å få tilgang til forskjellige deler av byen ved hjelp av busser eller andre offentlige transportmidler.

Coari flyplass er dedikert til å tilby en sømløs reiseopplevelse, fra det øyeblikket du ankommer til du reiser. Utvalget av fasiliteter og tjenester som tilbys sikrer at reisende har tilgang til alle nødvendige fasiliteter og transportmuligheter for å gjøre reisen så komfortabel som mulig.


Coari flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Coari flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Coari flyplass belirlenmiş IATA kodu CIZ ile tanımlanır.

Coari flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Coari flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Coari flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Coari flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Azul, Passared gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Coari şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Coari şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Coari flyplass (CIZ) tercih edilen seçenektir.

Coari çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Coari civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella