Flygninger som går fra Clovis kommunale flyplass (CVN)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Clovis kommunale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
DFW Dallas og Fort Worth

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
DEN Denver

1 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris

Clovis kommunale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Clovis kommunale flyplass
Flyplass (IATA) kode CVN
By Clovis
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Clovis kommunale flyplass
Breddegrad 34.426730
Lengdegrad -103.078309
Vis på kart Google maps

Clovis Municipal Airport Fasiliteter og tjenester

Clovis Municipal Airport betjener byen Clovis og den omkringliggende regionen, og spiller en avgjørende rolle i å forbinde samfunnet med andre deler av nasjonen. Kjent for sine effektive tjenester og fasiliteter, sikrer flyplassen en praktisk, komfortabel og trygg reiseopplevelse for alle sine passasjerer.

Terminaltjenester

 • Passasjersalonger: Flyplassen er utstyrt med komfortable salonger hvor reisende kan slappe av mens de venter på flyreisen. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig, slik at passasjerer kan jobbe eller underholde seg.
 • Bagasjetjenester: Clovis Municipal Airport tilbyr effektiv bagasjehåndtering, noe som reduserer ventetidene for innsjekking og plukke opp. Mistet og funnet tjenester er også lett tilgjengelige for passasjerer.
 • Bilutleie og parkering: Flere bilutleiebyråer opererer på flyplassen for praktisk reise. Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig, inkludert både kortsiktige og langsiktige alternativer.

Operasjonsfasiliteter

 • Baner: flyplassen kan skryte av godt vedlikeholdte rullebaner som har plass til ulike typer fly, noe som sikrer trygge starter og landinger.
 • Lufttrafikkkontroll: Utstyrt med et moderne flykontrolltårn, sikrer flyplassen en strømlinjeformet flyt av flyreiser og opprettholder høye sikkerhetsstandarder.
 • Vedlikeholdstjenester: Vedlikeholdsfasiliteter på stedet hjelper til med rask reparasjon og vedlikehold av fly, og minimerer nedetid.

Forretnings- og generell luftfartstjenester

 • Private chartertjenester: Clovis Municipal Airport tilbyr private charteralternativer for forretningsreisende eller de som ønsker en mer personlig flyopplevelse.
 • Drivstofftjenester: Flyplassen tilbyr påfyllingstjenester inkludert både Avgas og Jet A-drivstoff for alle typer fly.
 • Hangarplass: Piloter kan dra nytte av hangarplassen på Clovis for å lagre flyene sine. Alternativene spenner fra tie-downs til lukkede hangarer, catering til ulike behov og preferanser.

Kundestøtte og tjenester

 • Informasjonsskranke: Flyplassinformasjonsskranken hjelper passasjerer med spørsmål om flyruter, flyplassfasiliteter, lokal transport og mer.
 • Møterom: For forretningsreisende er møterom tilgjengelig som kan bestilles for konferanser eller private diskusjoner før eller etter flyreiser.

Sikkerhet og sikkerhet

Å sikre sikkerheten til passasjerene er en toppprioritet på Clovis kommunale flyplass. Omfattende sikkerhetstiltak er på plass, inkludert strenge screeningsprosesser og overvåkingssystemer. Sikkerhetsprotokoller følges strengt, og nødetatene er alltid i beredskap i tilfelle en hendelse.


Sıkça Sorulan Sorular

Clovis kommunale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Clovis kommunale flyplass belirlenmiş IATA kodu CVN ile tanımlanır.

Clovis kommunale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Clovis kommunale flyplass ile Denver International Airport (DEN) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 25m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Clovis kommunale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Clovis kommunale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Key Lime Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Clovis şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Clovis şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Clovis kommunale flyplass (CVN) tercih ederler.

Clovis çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Clovis civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella