Direktefly fra Clinton nasjonale flyplass (LIT)

Non-stop flyvninger til 14 destinasjoner via 6 forskjellige flyselskaper

Clinton nasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Clinton nasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode LIT
By Liten stein
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Clinton nasjonale flyplass
Breddegrad 34.730705
Lengdegrad -92.221653
Nettsted Fly-lit.com
Vis på kart Google maps
Clinton nasjonale flyplass
Clinton nasjonale flyplass
Clinton nasjonale flyplass
Clinton nasjonale flyplass
Clinton nasjonale flyplass
Clinton nasjonale flyplass

Clinton nasjonale flyplass

Clinton National Airport Facilities and Services

Clinton National Airport, også kjent som Bill and Hillary Clinton National Airport, ligger i Little Rock, Arkansas. Denne travle flyplassen er den primære kommersielle flyplassen i staten og tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og hyggelig reiseopplevelse for sine passasjerer. La oss se nærmere på hva flyplassen har å tilby.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassens moderne terminalbygning tilbyr et romslig og innbydende miljø for reisende.
 • Portområder: Det er flere portområder utstyrt med komfortable sitteplasser, ladestasjoner for elektroniske enheter og gratis Wi-Fi-tilgang.
 • Detaljhandel og servering: Flyplassen har en rekke butikker, avgiftsfrie butikker og restauranter hvor passasjerene kan unne seg shopping eller nyte et deilig måltid før flyturen.
 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker er praktisk plassert i hele terminalen, og en valutavekslingstjeneste er tilgjengelig for internasjonale reisende.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetjenester, inkludert bagasjevogner og innpakningsfasiliteter, for å sikre sikker håndtering av eiendeler.

Transport og parkering

 • Bilutleie: Passasjerer kan enkelt leie en bil fra et av de mange anerkjente bilutleieselskapene som ligger på flyplassen.
 • Taxi og samkjøring: Drosjer og samkjøringstjenester er lett tilgjengelige for passasjerer som foretrekker å ikke kjøre selv.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr korttids-, langtids- og økonomiparkeringsalternativer for å passe behovene til ulike reisende. Alle parkeringsområder er praktisk plassert i nærheten av terminalen, med transporttjenester tilgjengelig for de som er parkert på økonomiplassen.

Spesialhjelp

 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Flyplassen er utstyrt med tilgjengelige fasiliteter som ramper, heiser og utpekte parkeringsplasser for funksjonshemmede.
 • Rullestoltjenester: Passasjerer kan be om rullestolassistanse fra flyplasspersonalet for å navigere gjennom terminalen.
 • Tapt og funnet: En dedikert avdeling for tapt og funnet hjelper passasjerer med å finne de feilplasserte gjenstandene sine på flyplassens område.

Sikkerhet og immigrasjon

 • Sikkerhetskontroll: Flyplassen følger strenge sikkerhetsprotokoller for å sikre sikkerhet og velvære for alle reisende.
 • Stoll og immigrasjon: Internasjonale passasjerer går gjennom toll- og immigrasjonskontroller for å overholde de nødvendige reisebestemmelsene.

Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester streber Clinton National Airport etter å gjøre hver passasjers reise så sømløs og hyggelig som mulig. Fra komfortable gateområder til effektive transportmuligheter, imøtekommer flyplassen behovene til både innenlandske og internasjonale reisende, og gir en hyggelig reiseopplevelse fra start til slutt.


Sıkça Sorulan Sorular

Clinton nasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Clinton nasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu LIT ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Clinton nasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 22m süren ve A320neo ile gerçekleştirilen McCarran International Airport (LAS) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Clinton nasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 6 taşıyıcı, Clinton nasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında American Airlines, United Airlines, Southwest Airlines, Delta Air Lines, Frontier Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Liten stein şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Liten stein şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Clinton nasjonale flyplass (LIT) tercih ederler.

Liten stein yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella