Direktefly fra Cleveland Hopkins internasjonale lufthavn (CLE)

Non-stop flyvninger til 36 destinasjoner med 10 forskjellige flyselskaper

Cleveland Hopkins internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Cleveland Hopkins internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode CLE
By Cleveland
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Cleveland Hopkins internasjonale lufthavn
Breddegrad 41.412434
Lengdegrad -81.847992
Nettsted Clevelandairport.com
Vis på kart Google maps
Cleveland Hopkins internasjonale lufthavn
Cleveland Hopkins internasjonale lufthavn
Cleveland Hopkins internasjonale lufthavn
Cleveland Hopkins internasjonale lufthavn
Cleveland Hopkins internasjonale lufthavn
Cleveland Hopkins internasjonale lufthavn

Cleveland Hopkins internasjonale lufthavn

Cleveland Hopkins International Airport Fasiliteter og tjenester

Cleveland Hopkins International Airport, som ligger i Cleveland, Ohio, er et viktig luftfartsknutepunkt som betjener Nordøst-Ohio-regionen. Med en rekke fasiliteter og tjenester har flyplassen som mål å tilby en sømløs reiseopplevelse for sine passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminaler: Flyplassen har tre hovedterminaler, nemlig terminal A, B og C. Hver terminal er utstyrt med moderne fasiliteter og fasiliteter.
 • Restauranter og butikker: Passasjerer har tilgang til en rekke restauranter, kafeer, og butikker på hele flyplassen. Fra hurtigmatkjeder til sitteplasser restauranter, det finnes alternativer som passer enhver smaksløk.
 • Lounge: Flyplassen tilbyr flere salonger hvor passasjerene kan slappe av og slappe av før de flyr.. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis Wi-Fi og forfriskninger.
 • Lekeområde for barn: Familier som reiser med barn kan nyte flyplassens dedikerte lekeområde, som gir en trygg og morsom miljø for barn å delta i aktiviteter under tilsyn.
 • Forretningssenter: Flyplassen tilbyr et velutstyrt forretningssenter med fasiliteter som møterom, faks- og kopitjenester, catering til behovene til forretningsreisende.
 • Bagasjetjenester: Cleveland Hopkins International Airport tilbyr bagasjevogner, bagasjeoppbevaringsfasiliteter og en avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer med deres bagasjerelaterte behov.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan enkelt få tilgang til flyinformasjon via ulike skjermer på hele flyplassen. I tillegg er informasjonsskranker plassert på viktige steder for å hjelpe reisende.
 • Transport: Flyplassen tilbyr ulike transportalternativer, inkludert bilutleie, drosjer, skyttelbuss og offentlig transport, noe som gjør den enkelt for passasjerer å nå sine ønskede destinasjoner.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de venter på deres flyreiser.
 • Medisinske tjenester: Cleveland Hopkins International Airport har medisinske fagpersoner tilgjengelig 24/7 for å yte medisinsk hjelp eller nødtjenester etter behov.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen er forpliktet til å gi støtte til passasjerer med funksjonshemminger eller spesielle behov. Tilgjengelighetstjenester, som tilgjengelige toaletter, ramper og utpekte parkeringsplasser, er tilgjengelige.
 • Kjæledyravlastningsområder: For reisende med pelskledde venner er det avlastningsområder for kjæledyr på anviste steder innenfor flyplassens lokaler.

Samlet sett er Cleveland Hopkins International Airport dedikert til å tilby en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen til sine passasjerer. Med sine moderne fasiliteter, vennlige personale og praktiske transportmuligheter, har flyplassen som mål å gjøre hver reise så komfortabel og stressfri som mulig.


Sıkça Sorulan Sorular

Cleveland Hopkins internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

CLE kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Cleveland Hopkins internasjonale lufthavn için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Cleveland Hopkins internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 5h 35m süren ve Boeing 737-800 Passenger ile gerçekleştirilen San Francisco International Airport (SFO) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Cleveland Hopkins internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 10 taşıyıcı, Cleveland Hopkins internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında United Airlines, American Airlines, Delta Air Lines, Southwest Airlines, Spirit Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Cleveland şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Cleveland şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Cleveland Hopkins internasjonale lufthavn (CLE) tercih edilen seçenektir.

Cleveland çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Cleveland civarında 1 havaalanı bulunmaktadır: Cleveland Hopkins internasjonale lufthavn (CLE)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella