Flygninger som går fra Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn (CKG)

Direkteflyvninger til 139 destinasjoner betjenes av 50 flyselskaper.

Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode CKG
By Chongqing
Land China (CN)
Fullstendig plassering Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn
Breddegrad 29.719167
Lengdegrad 106.641667
Nettsted Cqa.cn
Vis på kart Google maps
Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn
Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn
Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn
Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn
Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn
Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn

Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn ligger i den pulserende byen Chongqing, Kina, og er et moderne knutepunkt som kan skilte med en rekke fremragende fasiliteter og tjenester. Passasjerer som reiser gjennom denne flyplassen kan forvente en sømløs og hyggelig opplevelse fra det øyeblikket de ankommer.

Fasiliteter

Flyplassen tilbyr en mengde fasiliteter for å imøtekomme behovene til alle reisende:

 • Terminalbygninger: Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn består av tre terminaler, som hver har et bredt utvalg av fasiliteter som restauranter, kafeer, avgiftsfrie butikker og utsalgssteder.
 • Lounge: For de som søker komfort og avslapning, kan du finne en rekke salonger på hele flyplassen. Disse salongene gir et stille og fredelig miljø, perfekt for å ta igjen jobben eller bare slappe av før en flytur.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjeoppbevaring, slik at passasjerene kan trygt. oppbevar eiendelene sine mens de utforsker byen eller venter på et tilkoblingsfly.
 • Hvilesoner: Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn forstår viktigheten av hvile under reisen. Reisende kan finne komfortable hvilesoner utstyrt med myke sitteplasser og hvilestoler for å hjelpe dem med å slappe av under opphold.
 • Lekeområde for barn: For å underholde de små, har flyplassen et et dedikert lekeområde for barn, som tilbyr en rekke aktiviteter for å holde dem opptatt mens de venter på flyet.
 • Wi-Fi-tilgang: Å holde seg tilkoblet er avgjørende i dagens digitale tidsalder. Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi på hele terminalene, slik at passasjerer enkelt kan få tilgang til internett og holde kontakten med sine kjære.

Tjenester

I tillegg til sine utmerkede fasiliteter, tilbyr Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn også en rekke tjenester av topp kvalitet:

 • Informasjonsskranker: Kunnskapsrikt personale er lett tilgjengelig ved informasjonsskranker rundt om på flyplassen for å hjelpe passasjerer med spørsmål de måtte ha.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske hjelpestasjoner der passasjerer kan søke medisinsk hjelp ved behov.
 • Shopping og spisesteder: Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn skjemmer bort besøkende med en rekke shopping- og spisesteder. Fra internasjonale merker til lokale delikatesser, det er noe for enhver smak.
 • Transport: Passasjerer kan enkelt få tilgang til flyplassen ved hjelp av ulike transportmåter, inkludert drosjer, busser og en godt tilkoblet metrosystem.
 • Veksling av utenlandsk valuta: Reisende kan enkelt veksle valuta ved flyplassens valutaskranker.
 • Hotellbestilling: For de som leter etter overnatting i nærheten av flyplassen, er en hotellbestillingstjeneste tilgjengelig i terminalen.

Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn er forpliktet til å tilby en førsteklasses reiseopplevelse. Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester kan passasjerer navigere gjennom flyplassen uten problemer mens de nyter de moderne fasilitetene som tilbys. Enten det er et kort opphold eller et lengre opphold, sikrer denne flyplassen at reisende har alt de trenger for en komfortabel reise.


Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

CKG kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 13h 0m süren ve Boeing 787-9 ile gerçekleştirilen Adolfo Suárez Madrid–Barajas Airport (MAD) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 50 taşıyıcı, Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında Air China, Sichuan Airlines, West Air (China), China Southern Airlines, Chongqing Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Chongqing şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Chongqing şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn (CKG) tercih edilen seçenektir.

Chongqing çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Chongqing civarında 1 havaalanı bulunmaktadır: Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn (CKG)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella