Direktefly fra Chisinau internasjonale flyplass (KIV)

Reis til 45 steder med 10

Günlük Kalkış Programı Chisinau internasjonale flyplass

Chisinau internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Chisinau internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode KIV
By Chisinau
Land Moldova (MD)
Fullstendig plassering Chisinau internasjonale flyplass
Breddegrad 46.935444
Lengdegrad 28.934967
Nettsted Airport.md
Vis på kart Google maps

Chisinau International Airport Fasiliteter og tjenester

Chisinau International Airport, som ligger i hovedstaden i Moldova, er hovedflyplassen i landet. Det fungerer som et betydelig transportknutepunkt for passasjerer som reiser til og fra ulike destinasjoner over hele Europa og utover. Med fokus på kundetilfredshet og bekvemmelighet tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen for sine besøkende.

Terminalfasiliteter

 • Chisinau internasjonale lufthavn har en moderne og velutstyrt terminalbygning, som sikrer en jevn og effektiv passasjeropplevelse.
 • Det er rikelig med sitteplasser i hele terminalen, noe som gir komfortable rom for passasjerer å slappe av før eller etter flyreisen.
 • Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de venter på flyene deres.
 • Ulike butikker og avgiftsfrie utsalgssteder er tilgjengelig i terminalen, og tilbyr et bredt utvalg utvalg av produkter som klær, tilbehør, elektronikk, suvenirer og mer.
 • Passasjerer kan nyte et utvalg restauranter, kafeer og barer som passer til ulike smaker og preferanser. Enten det er en rask matbit eller et komplett måltid, er det tilgjengelige alternativer for alle.
 • Minibanker og valutavekslingstjenester er praktisk plassert i terminalen, noe som gir enkel tilgang til kontanter og valutaveksling for reisende.

Passasjertjenester

 • Chisinau internasjonale lufthavn tilbyr en rekke passasjertjenester for å sikre en problemfri opplevelse. Vennlig og kunnskapsrik flyplasspersonale er lett tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med alle henvendelser eller problemer de måtte ha.
 • Passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger er utstyrt med spesiell assistanse, inkludert rullestoltilgang og dedikert personale for å hjelpe med ombordstigning og avstigning.
 • Tapt eller skadet bagasje kan rapporteres og håndteres gjennom flyplassens dedikerte bagasjetjenester, noe som sikrer en rask løsning på eventuelle bagasjerelaterte problemer.
 • Bilutleie er tilgjengelig på flyplass, slik at passasjerer enkelt kan bestille et kjøretøy og utforske byen og de omkringliggende områdene når det passer dem selv.
 • I tillegg er det flere parkeringsmuligheter tilgjengelig på Chisinau internasjonale lufthavn for de som velger å kjøre sine egne kjøretøy til flyplassen.
 • Flyplassen har også en dedikert taxitjeneste, som gir et praktisk transportalternativ for passasjerer som reiser til de ønskede destinasjonene.

Chisinau internasjonale lufthavn er forpliktet til å tilby utmerkede fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og komfortabel reiseopplevelse for sine besøkende. Enten det er de moderne terminalfasilitetene, et bredt utvalg av shopping- og spisesteder, eller de ulike passasjertjenestene som er tilgjengelige, streber flyplassen etter å møte behovene til alle reisende som passerer gjennom dørene.

Med sin praktiske beliggenhet og Chisinau internasjonale lufthavn er et imponerende utvalg av fasiliteter og er en inngangsport til Moldova og utover, og tar imot passasjerer fra hele verden.


Chisinau internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Chisinau internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Chisinau internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu KIV ile tanımlanır.

Chisinau internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Chisinau internasjonale flyplass ile Lisbon Portela Airport (LIS) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 25m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Chisinau internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Chisinau internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 10 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Air Moldova, Fly One, Wizz Air, Turkish Airlines, TARO ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Chisinau şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Chisinau şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Chisinau internasjonale flyplass (KIV) tercih ederler.

Chisinau yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella