Rimelige flyvninger fra Chisholm-Hibbing kommunale flyplass (HIB)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner med 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Chisholm-Hibbing kommunale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
MSP Bloomington

2-3 flyvninger per dag

1t 2m Vis pris
INL International Falls

1 flyvninger per dag

0t 57m Vis pris

Chisholm-Hibbing kommunale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Chisholm-Hibbing kommunale flyplass
Flyplass (IATA) kode HIB
By Hibbing
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Chisholm-Hibbing kommunale flyplass
Breddegrad 47.392156
Lengdegrad -92.842146
Nettsted Rangeregionalairport.com
Vis på kart Google maps

Chisholm-Hibbing kommunale flyplassfasiliteter og tjenester

Ligger i Hibbing, Minnesota, fungerer Chisholm-Hibbing kommunale flyplass som et viktig transportknutepunkt for regionen. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester, og streber etter å gi en praktisk og hyggelig opplevelse for alle reisende. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, har Chisholm-Hibbing Municipal Airport alt du trenger for å sikre en komfortabel reise.

Fasiliteter

Flyplassens fasiliteter er designet for å møte behovene til begge passasjerer og luftfartsfagfolk. Noen viktige fasiliteter inkluderer:

  • Baner: Chisholm-Hibbing kommunale flyplass har to godt vedlikeholdte rullebaner som er i stand til å ta imot ulike typer fly. Disse rullebanene er utstyrt for å håndtere både private og kommersielle flyvninger.
  • Terminalbygning: Den moderne og romslige terminalbygningen gir et innbydende miljø for passasjerer. Inne finner du innsjekkingsskranker, bagasjeoppbevaringsområder og komfortable sitteplasser.
  • Rekreasjonsområde: Ved siden av terminalbygningen har flyplassen et rekreasjonsområde med piknikbord og grønne områder. Det tilbyr en fredelig atmosfære for reisende å slappe av før eller etter flyet.
  • Parkering: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig på flyplassen, noe som sikrer enkel tilgang for passasjerer og besøkende. Både korttids- og langtidsparkering er tilgjengelig.
  • Hangarer: Flyplassen har velholdte hangarer tilgjengelig for utleie, som gir trygg lagring for private fly. Hangartjenester inkluderer drivstoff, vedlikehold og reparasjoner.

Tjenester

Chisholm-Hibbing kommunale flyplass tilbyr en rekke tjenester for å forbedre reiseopplevelsen:

  • Flydrift: Flyplassen tilbyr omfattende støtte for flyoperasjoner, inkludert drivstoff, avising og tauing av fly.
  • Leiebiler: Passasjerer kan enkelt leie biler fra anerkjente utleiebyråer på flyplassen lokaler. Dette alternativet muliggjør enkel transport i hele regionen.
  • Catering: For private flyreiser kan flyplassen arrangere catering under flyet, noe som sikrer en herlig matopplevelse i høyden.
  • Flytrening.: Aspirerende flygere kan dra nytte av flyopplæringsmuligheter som tilbys av erfarne instruktører basert på flyplassen. Disse programmene henvender seg til personer som søker en tilfredsstillende karriere innen luftfart.
  • Sikkerhet: Flyplassen prioriterer sikkerheten og sikkerheten til sine passasjerer. Opplært sikkerhetspersonell og toppmoderne overvåkingssystemer bidrar til å opprettholde et beskyttet miljø.

Chisholm-Hibbing kommunale flyplass er stolte av sine utmerkede fasiliteter og tjenester. Fra velholdte rullebaner til en moderne terminalbygning og en rekke fasiliteter, sørger flyplassen for en sømløs reiseopplevelse. Enten du ankommer, drar eller bare passerer gjennom, streber Chisholm-Hibbing Municipal Airport etter å gi komfort, bekvemmelighet og sikkerhet til alle reisende.


Chisholm-Hibbing kommunale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Chisholm-Hibbing kommunale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Chisholm-Hibbing kommunale flyplass belirlenmiş IATA kodu HIB ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Chisholm-Hibbing kommunale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 3m süren ve Canadair (Bombardier) Regional Jet ile gerçekleştirilen Minneapolis-Saint Paul International Airport (MSP) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Chisholm-Hibbing kommunale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Chisholm-Hibbing kommunale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Delta Air Line ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Hibbing şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Hibbing şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Chisholm-Hibbing kommunale flyplass (HIB) tercih ederler.

Hibbing çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Hibbing civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella