Direktefly fra Chetumal internasjonale flyplass (CTM)

Utforsk 1 steder med 4 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Chetumal internasjonale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
MEX Mexico City

2-Mar flyvninger per dag

2t 20m Vis pris

Chetumal internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Chetumal internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode CTM
By Chetumal
Land Mexico (MX)
Fullstendig plassering Chetumal internasjonale flyplass
Breddegrad 18.506395
Lengdegrad -88.324296
Vis på kart Google maps

Chetumal International Airport Fasiliteter og tjenester

Chetumal International Airport, som ligger i delstaten Quintana Roo, Mexico, er en moderne og velutstyrt flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

 • Terminalbygning? Flyplassen har en enkelt terminalbygning som huser både innenlands- og utenlandsflyvninger. Terminalen er romslig og designet for å håndtere et betydelig antall passasjerer.
 • Innsjekkingsskranker? Chetumal International Airport tilbyr flere innsjekkingsskranker for å lette den jevne og effektive innsjekkingsprosessen. Passasjerer bes ankomme i god tid for å sikre rettidig innsjekking.
 • Bagasjereklame? Ved ankomst kan passasjerene fortsette til det angitte bagasjeområdet for å hente bagasjen. Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å minimere ventetiden.
 • Restauranter og kafeer? Flyplassen har en rekke mat- og drikkealternativer, inkludert restauranter og kafeer, hvor passasjerene kan nyte en rekke deilige måltider, snacks og drikkevarer.
 • Taxfrie butikker? Reisende som leter etter en shoppingopplevelse i siste liten, kan utforske de avgiftsfrie butikkene på flyplassen. Et bredt spekter av produkter, inkludert luksusvarer, kosmetikk og suvenirer, er tilgjengelig.
 • Detaljsalg? Bortsett fra avgiftsfrie butikker, huser flyplassen også flere utsalgssteder hvor passasjerene kan finne et mangfoldig utvalg av varer som klær, tilbehør og lokalt håndverk.
 • Bilutleie? For de som ønsker å utforske regionen i sitt eget tempo, tilbyr flyplassen praktiske bilutleietjenester. Passasjerer kan velge mellom en rekke anerkjente bilutleiefirmaer.
 • Minibanker og valutaveksling? Chetumal International Airport tilbyr praktiske bankfasiliteter, inkludert minibanker og valutavekslingstjenester, for å hjelpe reisende med å administrere sine økonomiske transaksjoner.

Tjenester

 • Informasjonsskranke? Flyplassen har en dedikert informasjonsskranke, der det vennlige personalet er tilgjengelig for å gi assistanse, svare på spørsmål og tilby relevant reiseinformasjon.
 • Mistet og funnet? Ved tapte gjenstander kan passasjerer henvende seg til flyplassens avdeling for tapt og funnet. Personalet vil hjelpe til med å finne og returnere tapte eiendeler til sine rettmessige eiere.
 • Medisinske tjenester? Chetumal International Airport har medisinske tjenester tilgjengelig på stedet for å imøtekomme eventuelle nødsituasjoner eller medisinsk hjelp som kreves av passasjerer.
 • Gratis Wi-Fi? Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen jobben mens de venter på flyet.
 • Fasiliteter for funksjonshemmede? Flyplassen er utstyrt med fasiliteter for å ta imot passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger. Det inkluderer tilgjengelighet for rullestolbrukere, ramper og spesialdesignede toaletter.
 • Lekeområde for barn? Chetumal International Airport har et utpekt lekeområde for barn, utstyrt med leker og spill, noe som sikrer en hyggelig opplevelse for familier som reiser med barn.
 • Parkeringsfasiliteter? Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsparkering. Det gir et sikkert og praktisk parkeringsalternativ for passasjerers kjøretøy under reisen.
 • Transporttjenester? Ulike transportalternativer, inkludert drosjer og skytteltjenester, er tilgjengelig utenfor terminalen, noe som sikrer jevn tilkobling til nærliggende byer og hoteller.

Chetumal internasjonale lufthavns moderne fasiliteter og mangfoldige tjenester forbedrer den totale reisen. opplevelse for passasjerer, noe som gjenspeiler forpliktelsen til kundetilfredshet og bekvemmelighet.


Chetumal internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Chetumal internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Chetumal internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu CTM ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Chetumal internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Chetumal internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 4 taşıyıcı, Chetumal internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında VivaAerobus, Volaris, Aeromexic gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Chetumal şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Chetumal şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Chetumal internasjonale flyplass (CTM) tercih edilen seçenektir.

Chetumal yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella