Flygninger som går fra Cheong Ju internasjonale flyplass (CJJ)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner via 6 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Cheong Ju internasjonale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
CJU Jeju

27 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris
DAD Da Nang

1 flyvninger per dag

5t 5m Vis pris

Cheong Ju internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Cheong Ju internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode CJJ
By Cheong ju
Land Korea (KR)
Fullstendig plassering Cheong Ju internasjonale flyplass
Breddegrad 36.715357
Lengdegrad 127.497025
Nettsted Airport.co.kr
Vis på kart Google maps
Cheong Ju internasjonale flyplass
Cheong Ju internasjonale flyplass
Cheong Ju internasjonale flyplass
Cheong Ju internasjonale flyplass
Cheong Ju internasjonale flyplass
Cheong Ju internasjonale flyplass

Cheong Ju International Airport Fasiliteter og tjenester

Cheong Ju International Airport er en moderne og velutstyrt flyplass som ligger i Cheong Ju, Sør-Korea. Med sine toppmoderne fasiliteter og omfattende utvalg av tjenester, gir den en sømløs reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en romslig og veldesignet terminalbygning med flere nivåer, og tilbyr et komfortabelt og praktisk miljø for passasjerer.
 • Innsjekkingsskranker: Flere innsjekkingsskranker er tilgjengelige for å effektivt håndtere innsjekkingsprosessen, noe som sikrer jevn operasjoner.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen har effektive bagasjehåndteringssystemer som muliggjør rask og problemfri håndtering av bagasje.
 • Detaljhandel og avgiftsfrie butikker: En rekke butikker og avgiftsfrie butikker ligger innenfor terminalen, og tilbyr et bredt utvalg av produkter som spenner fra mote og kosmetikk til lokale suvenirer.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan nyte en rekke spisesteder på flyplassen, med ulike restauranter og kafeer som serverer både lokale og internasjonale retter.
 • Lounge: Flyplassen har komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av og slappe av før flyturen. Disse salongene tilbyr ofte fasiliteter som gratis Wi-Fi, forfriskninger og komfortable sitteplasser.
 • Lekeområde for barn: Familier som reiser med barn kan dra nytte av flyplassens dedikerte lekeområde, med interaktive spill og underholdning for å beholde unge reisende engasjert.
 • Forretnings- og konferansefasiliteter: For forretningsreisende tilbyr flyplassen velutstyrte møterom og konferansefasiliteter. Disse områdene er ideelle for å gjennomføre møter eller organisere bedriftsarrangementer.

Tjenester

 • Informasjonsskranker: Passasjerer kan finne vennlige og kunnskapsrike ansatte ved informasjonsskrankene som kan bistå med forespørsler, flyinformasjon og andre tjenester.
 • Transportalternativer: Flyplassen tilbyr ulike transportalternativer til og fra sentrum, inkludert busser, drosjer og bilutleietjenester.
 • Medisinske fasiliteter: I nødstilfeller har flyplassen medisinske fasiliteter og opplært personale for å gi umiddelbar medisinsk hjelp.
 • Spesiell assistanse: For å sikre en komfortabel opplevelse for alle passasjerer, tilbyr flyplassen spesielle assistansetjenester for enkeltpersoner med redusert mobilitet eller funksjonshemninger.
 • Gratis Wi-Fi: Reisende kan nyte gratis Wi-Fi i hele terminalbygningen, og holde dem tilkoblet under reisen.
 • Minibanker og valutaveksling: Beleilig lokaliserte minibanker og valutavekslingsskranker er tilgjengelige for passasjerer for å få tilgang til banktjenester og veksle valuta.
 • Tapt og funnet: Ved tapte eller forlagte eiendeler kan passasjerer kontakte flyplassens gjenfunnet avdeling for å få hjelp.
 • Parkeringsfasiliteter: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for private kjøretøy, noe som sikrer praktiske alternativer for de som reiser med bil.

Dette er bare noen av de mange fasilitetene og tjenester som tilbys på Cheong Ju internasjonale lufthavn. Med sin forpliktelse til passasjerkomfort og bekvemmelighet, fortsetter flyplassen å være et foretrukket valg for reisende som besøker eller reiser fra Sør-Korea.


Cheong Ju internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Cheong Ju internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

CJJ kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Cheong Ju internasjonale flyplass için atanmıştır.

Cheong Ju internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Cheong Ju internasjonale flyplass ile Đà Nẵng International Airport (DAD) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 5h 5m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Cheong Ju internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Cheong Ju internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 6 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, T´Way Air, Jin Air, Jeju Air, Korean Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Cheong ju şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Cheong ju şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Cheong Ju internasjonale flyplass (CJJ) tercih ederler.

Cheong ju yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar: Cheong Ju internasjonale flyplass (CJJ)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella