Rimelige flyvninger fra Chenzhou Beihu flyplass (HCZ)

Non-stop flyvninger til 12 destinasjoner via 6 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Chenzhou Beihu flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
PKX Beijing Daxing

1 flyvninger per dag

3t 0m Vis pris
TFU Chengdu Tianfu

1 flyvninger per dag

2t 25m Vis pris
XIY Xi'an

1 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris
HAK Haikou

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris
LJG Lijiang by

1 flyvninger per dag

2t 43m Vis pris
JJN Jinjiang by

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
KMG Kunming

1 flyvninger per dag

2t 35m Vis pris
NKG Nanjing

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris
PVG Shanghai

1 flyvninger per dag

2t 5m Vis pris
NGB Ningbo

1 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris

Chenzhou Beihu flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Chenzhou Beihu flyplass
Flyplass (IATA) kode HCZ
By Chenzhou Beihu
Land China (CN)
Fullstendig plassering Chenzhou Beihu flyplass
Breddegrad
Lengdegrad
Vis på kart Google maps

Chenzhou Beihu Airport Fasiliteter og tjenester

Chenzhou Beihu Airport er en moderne og effektiv flyplass som ligger i Chenzhou, en by i Hunan-provinsen, Kina. Den tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for alle passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har et godt designet og romslig terminalbygning utstyrt med en rekke fasiliteter. Det tilbyr komfortable sittegrupper, rene toaletter og en rekke spisesteder.
 • Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan enkelt sjekke inn for flyreisene sine ved de praktisk plasserte innsjekkingsskrankene. Flyplassen tilbyr effektive og problemfrie innsjekkingstjenester.
 • Detaljhandel: Terminalbygningen huser en rekke utsalgssteder hvor passasjerer kan handle et bredt spekter av varer, inkludert bøker, suvenirer og tjeneste- gratis produkter.
 • Lounge: Chenzhou Beihu Airport tilbyr komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av og slappe av før flyreisen. Salongene gir en rolig atmosfære, gratis snacks, drikkevarer og Wi-Fi-tilgang.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen har effektive bagasjehåndteringssystemer på plass for å sikre problemfri transport av bagasje. Passasjerer kan være trygge på at deres eiendeler vil bli håndtert med forsiktighet.
 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er tilgjengelig på flyplassen for å hjelpe passasjerene med spørsmål de måtte ha. Det vennlige personalet gir informasjon om flyruter, gatenummer og generelle henvendelser om flyplassen.

Tjenester

 • Flytjenester: Chenzhou Beihu Airport driver innenlands- og utenlandsflyvninger til ulike destinasjoner. Passasjerer kan enkelt bestille flyreiser, sjekke flystatuser og motta oppdateringer om eventuelle forsinkelser eller kanselleringer.
 • Transport: Flyplassen tilbyr praktiske transportmuligheter til og fra sentrum. Passasjerer kan velge mellom drosjer, busser eller private biltjenester.
 • Wi-Fi-tilgang: Gratis Wi-Fi-tilgang er tilgjengelig i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de venter på deres flyreiser.
 • Medisinsk assistanse: Et medisinsk senter er lokalisert på flyplassen for å gi akutt medisinsk hjelp om nødvendig. Opplærte fagfolk er tilgjengelige for å ivareta eventuelle helserelaterte bekymringer.
 • Tapt og funnet: I tilfelle feilplasserte gjenstander har Chenzhou Beihu Airport en tapt og funnet-tjeneste der passasjerer kan spørre om og hente de tapte eiendelene sine.
 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Flyplassen er utstyrt med fasiliteter for funksjonshemmede passasjerer. Rullestolassistanse, tilgjengelige toaletter og utpekte sitteområder er tilgjengelig.

Chenzhou Beihu Airport streber etter å tilby en sømløs reiseopplevelse for passasjerer ved å tilby en rekke førsteklasses fasiliteter og tjenester. Enten det er en forretningsreise eller en rolig ferie, sørger flyplassen for at alle passasjerers behov blir dekket, noe som gjør reisen deres komfortabel og hyggelig.


Sıkça Sorulan Sorular

Chenzhou Beihu flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

HCZ kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Chenzhou Beihu flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Chenzhou Beihu flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 0m süren ve Boeing 737 Passenger ile gerçekleştirilen Beijing Daxing International (PKX) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Chenzhou Beihu flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 6 taşıyıcı, Chenzhou Beihu flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Juneyao Airlines, Qingdao Airlines, Chengdu Airlines, Beijing Capital Airlines, China United Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Chenzhou Beihu şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Chenzhou Beihu şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Chenzhou Beihu flyplass (HCZ) tercih edilen seçenektir.

Chenzhou Beihu yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella