Spesialtilbud på flyvninger fra Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn (CTU)

Reis til 107 steder med 25

Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode CTU
By Chengdu
Land China (CN)
Fullstendig plassering Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn
Breddegrad 30.583116
Lengdegrad 104.010092
Nettsted Cdairport.com
Vis på kart Google maps
Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn
Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn
Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn
Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn
Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn
Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn

Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn

Chengdu Shuangliu International Airport Fasiliteter og tjenester

Chengdu Shuangliu International Airport er en av de travleste flyplassene i Kina, og betjener byen Chengdu og dens omkringliggende regioner. Med sine utmerkede fasiliteter og et bredt spekter av tjenester gir flyplassen en sømløs reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminalbygninger: Flyplassen har to moderne og vel- vedlikeholdte terminalbygninger, T1 og T2, som er utstyrt med ulike fasiliteter.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer har et mangfoldig utvalg av spisesteder tilgjengelig, inkludert kinesiske, vestlige og internasjonale retter.
 • Shopping: Flyplassen har en rekke avgiftsfrie butikker, luksusbutikker og suvenirbutikker, noe som gir reisende muligheten til å hengi seg til detaljterapi.
 • Lounge: Det er flere salonger på flyplassen som gir komfortable rom. sittegrupper, Wi-Fi-tilgang, forfriskninger og andre fasiliteter for reisende som leter etter et rolig og avslappende miljø.
 • Minibanker og valutaveksling: Flere minibanker og valutavekslingsskranker er tilgjengelig på hele flyplassen, noe som sikrer at passasjerer kan enkelt få tilgang til lokal valuta.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen har medisinske fasiliteter med utdannet fagpersonell for å hjelpe med nødstilfeller eller helserelaterte problemer.
 • Lekeområder for barn: Familier som reiser med barn kan dra nytte av de dedikerte lekeområdene som er tilgjengelige på flyplassen.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr ulike parkeringsalternativer, inkludert korttids-, langtids- og betjent parkering, noe som gjør det praktisk for reisende som kjører til flyplass.

Tjenester

 • Transport: Flyplassen tilbyr ulike transportalternativer til og fra byen, inkludert drosjer, busser og en dedikert metrolinje, som sikrer passasjerer kan enkelt nå sine destinasjoner.
 • Bagasjetjenester: Passasjerer kan bruke bagasjeinnpakning, bagasjeoppbevaring og skranker for tapt og funnet for å sikre sikkerheten og bekvemmeligheten til eiendelene deres.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr assistanse til passasjerer med redusert mobilitet, inkludert rullestoltjenester og utpekte områder for enkel tilgjengelighet.
 • Flyinformasjon: Flyinformasjonsskjermer i sanntid og hjelpsomt personale holder passasjerene informert om flyrutene deres, forsinkelser og gateendringer.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at reisende kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de er på flyplassen.
 • Turistinformasjon: Flyplassen har skranker for turistinformasjon, der reisende kan samle detaljer om byen, lokale attraksjoner og transportmuligheter.
 • Hoteller: I nærheten av flyplassen tilbyr flere hoteller overnattingsmuligheter for passasjerer med opphold over natten eller tidlig morgenavgang.

Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og problemfri reiseopplevelse. Passasjerer kan nyte flyplassens utmerkede fasiliteter, inkludert spisesteder, utsalgssteder og salonger. Flyplassens tjenester imøtekommer ulike behov, som transport, bagasjeassistanse og spesiell assistanse for passasjerer som trenger ekstra støtte. Med sin forpliktelse til passasjertilfredshet, fortsetter Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn å være et toppvalg for reisende som flyr til og fra Chengdu.


Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

CTU kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 12h 55m süren ve Boeing 787-9 ile gerçekleştirilen San Francisco International Airport (SFO) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 25 taşıyıcı, Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında Air China, Sichuan Airlines, China Southern Airlines, Chengdu Airlines, Tibet Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Chengdu şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Chengdu şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Chengdu Tianfu (TFU) tercih ederler.

Chengdu yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella