Direktefly fra Cheng Xian flyplass (LNL)

Non-stop flyvninger til 12 destinasjoner med 8 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Cheng Xian flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
PKX Beijing Daxing

1 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
LHW Zhongchuan

1 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris
KWE Guiyang

1 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris
XIY Xi'an

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
INC Yinchuan

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
TFU Chengdu Tianfu

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
PVG Shanghai

1 flyvninger per dag

2t 25m Vis pris
SZX Shenzhen
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 35m Vis pris
HAK Haikou
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 50m Vis pris
NKG Nanjing
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris

Cheng Xian flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Cheng Xian flyplass
Flyplass (IATA) kode LNL
By Longan
Land China (CN)
Fullstendig plassering Cheng Xian flyplass
Breddegrad
Lengdegrad
Vis på kart Google maps

Cheng Xian flyplassfasiliteter og tjenester

Cheng Xian flyplass ligger i hjertet av Kina, og er ikke bare et praktisk transportknutepunkt, men tilbyr også en rekke førsteklasses fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen for passasjerer. Enten du drar, ankommer eller er på transitt, sikrer Cheng Xian Airport at reisen din er komfortabel og stressfri fra start til slutt.

Fasiliteter

 • Moderne terminaler: Cheng Xian flyplass har toppmoderne terminaler utstyrt med avanserte fasiliteter for å håndtere et stort antall passasjerer. Terminalene er designet for å gi en sømløs og effektiv reiseopplevelse.
 • Loungeområder: Passasjerer kan slappe av i komfortable salongområder, og tilbyr en rolig atmosfære vekk fra de travle folkemengdene. Ta deg tid til å slappe av, ta igjen jobben eller nyt et utvalg av forfriskninger.
 • Shopping og servering: Flyplassen har en rekke butikker hvor reisende kan unne seg avgiftsfri shopping, bla gjennom fasjonable butikker, eller kjøpe suvenirer. Tallrike spisesteder er tilgjengelige, alt fra internasjonal mat til lokale delikatesser.
 • Bagasjetjenester: Cheng Xian flyplass tilbyr pålitelige bagasjetjenester for å sikre sikkerheten og bekvemmeligheten til passasjerenes eiendeler. Bagasjevogner, beskyttende innpakning og en tapt og funnet-tjeneste er tilgjengelig for å hjelpe reisende med deres bagasjebehov.
 • Wi-Fi-tilkobling: Hold deg tilkoblet gjennom hele reisen med pålitelig Wi-Fi-dekning tilgjengelig i alle terminalområder. Enten du trenger å følge med på e-poster, surfe på nettet eller holde kontakten på sosiale medier, holder Cheng Xian Airport deg tilkoblet.
 • Lekeområde for barn: Hvis du reiser med små, Cheng Xian Airport har dedikerte lekeområder for barn. Utstyrt med leker, spill og aktiviteter, vil disse trygge og underholdende områdene holde barna opptatt og glade.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen tilbyr medisinske tjenester og førstehjelpsstasjoner for alle akutte situasjoner. Passasjerer kan være trygge på at deres velvære er en toppprioritet når de reiser gjennom Cheng Xian flyplass.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Enkel tilgang til nøyaktig og oppover -til dags dato flyinformasjon via flyplassens informasjonsskranker og elektroniske displaytavler plassert i terminalene.
 • Transport: Cheng Xian flyplass tilbyr en rekke transportalternativer for å enkelt koble passasjerer til de ønskede destinasjonene. Drosjer, bilutleie og offentlige transporttjenester er lett tilgjengelige.
 • Valutaveksling: Reisende kan dra nytte av flyplassens valutavekslingstjenester for å sikre seg lokal valuta før de begir seg ut på eventyr.
 • Tilrettelegging for funksjonshemmede: Cheng Xian flyplass er forpliktet til å sikre tilgjengelighet for alle passasjerer. Flyplassen tilbyr fasiliteter for funksjonshemmede, inkludert ramper, heiser og utpekte parkeringsområder, for å imøtekomme reisende med funksjonshemninger.
 • Turistinformasjon: Kunnskapsrikt personale er tilgjengelig for å tilby assistanse og gi verdifull informasjon om lokale attraksjoner, hoteller, transport og mer.
 • Forretningstjenester: For de som trenger å jobbe mens de er på farten, tilbyr Cheng Xian Airport forretningssentre utstyrt med møterom, utskriftsfasiliteter og internettilgang, for å tilfredsstille behovene til virksomheten reisende.

Sıkça Sorulan Sorular

Cheng Xian flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Cheng Xian flyplass belirlenmiş IATA kodu LNL ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Cheng Xian flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 30m süren ve Boeing 737-800 Passenger ile gerçekleştirilen Ürümqi Diwopu International Airport (URC) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Cheng Xian flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 8 taşıyıcı, Cheng Xian flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Hebei Airlines, Sichuan Airlines, Juneyao Airlines, Air Guilin, Urumqi Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Longan şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Longan şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Cheng Xian flyplass (LNL) tercih ederler.

Longan yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella