Direktefly fra Cerro Moreno internasjonale lufthavn (ANF)

Non-stop flyvninger til 5 destinasjoner via 3 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Cerro Moreno internasjonale lufthavn

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
SCL Pudahuel

9-16 flyvninger per dag

1t 52m Vis pris
LSC La Serena

2-3 flyvninger per dag

1t 23m Vis pris
CCP Concepción

1-2 flyvninger per dag

2t 23m Vis pris
CLO Cali

1 flyvninger per dag

4t 32m Vis pris
LIM Callao
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 25m Vis pris

Cerro Moreno internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Cerro Moreno internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode ANF
By Antofagasta
Land Chile (CL)
Fullstendig plassering Cerro Moreno internasjonale lufthavn
Breddegrad -23.448891
Lengdegrad -70.440892
Nettsted Aeropuertoantofagasta.cl
Vis på kart Google maps

Cerro Moreno internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Et moderne knutepunkt med førsteklasses fasiliteter

Cerro Moreno internasjonale lufthavn, som ligger i Antofagasta, Chile, er et travelt reiseknutepunkt som betjener både innenlands og internasjonale flyvninger. Med fokus på å tilby en sømløs reiseopplevelse, har flyplassen en rekke moderne fasiliteter og tjenester designet for å møte behovene til enhver reisende.

Hovedflyplassfasiliteter

  • Terminal Bygning: Cerro Moreno har en romslig terminalbygning med en rekke fasiliteter, inkludert komfortable sittegrupper, gratis Wi-Fi og ladestasjoner. Utformingen av terminalen inkorporerer naturlig lys, og skaper en hyggelig og innbydende atmosfære for passasjerene.
  • Detaljhandel og servering: Passasjerer kan nyte en rekke butikker og spisesteder på flyplassen. Enten du leter etter suvenirer, snacks eller et komplett måltid, har Cerro Moreno deg dekket.
  • Bilutleie: Hvis du planlegger å utforske Antofagasta og dens omgivelser, tilbyr flyplassen praktiske bilutleietjenester. Flere kjente bilutleiefirmaer har skranker plassert innenfor terminalbygningen.
  • Parkering: Cerro Moreno tilbyr sikre og romslige parkeringsfasiliteter for både korttids- og langtidsopphold. Parkeringsområdet ligger i umiddelbar nærhet til terminalbygningen, noe som sikrer enkel tilgang for reisende.

Passasjertjenester

  • Informasjonsskranker: Bemannede informasjonsskranker er tilgjengelige på hele flyplassen for å hjelpe passasjerene med spørsmål de måtte ha. Vennlig og kunnskapsrik personell kan gi informasjon om flyreiser, fasiliteter og transportalternativer.
  • Bagasjetjenester: Cerro Moreno tilbyr bagasjetjenester, inkludert bagasjeoppbevaring og innpakning, for å gjøre reiseopplevelsen din mer praktisk. Disse tjenestene er spesielt nyttige for passasjerer med lange mellomlandinger eller som ønsker å utforske byen uten å bære bagasjen.
  • Tapt og funnet: Ved tapte eller forlagte gjenstander har flyplassen en dedikert avdeling for tapt og funnet. for å hjelpe med å gjenforene passasjerene med eiendelene sine. Opplærte fagfolk er tilgjengelige for å hjelpe til med gjenopprettingsprosessen.
  • Spesiell assistanse: Flyplassen er forpliktet til å tilby en inkluderende reiseopplevelse. Spesiell assistanse er tilgjengelig for passasjerer med redusert mobilitet, funksjonshemninger eller andre spesifikke behov. For å sikre en jevn reise, anbefales det å varsle flyselskapet på forhånd.

Transportalternativer

  • Taxi og skyttelbuss: Cerro Moreno tilbyr praktiske transportmuligheter for å og fra flyplassen, inkludert drosjer og skytteltjenester. Disse tjenestene gir en problemfri måte å nå reisemålet på.
  • Offentlig transport: Flyplassen er godt forbundet med byens offentlige transportnettverk, noe som gjør det enkelt å nå destinasjonen din med buss eller tog. Informasjon om alternativer for offentlig transport kan fås fra informasjonsskrankene.

Samlet sett streber Cerro Moreno International Airport etter å gi en hyggelig og effektiv reiseopplevelse for hver passasjer. Med sine moderne fasiliteter, utvalg av tjenester og praktiske transportmuligheter, sørger flyplassen for at reisen din begynner og slutter på et høyt nivå. Enten du ankommer eller drar fra Antofagasta, er Cerro Moreno klar til å dekke reisebehovene dine.


Sıkça Sorulan Sorular

Cerro Moreno internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Cerro Moreno internasjonale lufthavn belirlenmiş IATA kodu ANF ile tanımlanır.

Cerro Moreno internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Cerro Moreno internasjonale lufthavn ile Alfonso Bonilla Aragón International Airport (CLO) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 32m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Cerro Moreno internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Cerro Moreno internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, JetSMART, LATAM Airlines, Sky Airlin ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Antofagasta şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Antofagasta şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Cerro Moreno internasjonale lufthavn (ANF) tercih ederler.

Antofagasta yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella