Non-stop flyvning fra Cephalonia internasjonale flyplass (EFL)

Non-stop flyvninger til 30 destinasjoner med 19 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Cephalonia internasjonale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ATH Athen

2 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
LHR London
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

2 flyvninger per dag

3t 28m Vis pris
PVK Preveza
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 25m Vis pris
ZTH Zakynthos
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 25m Vis pris
AMS Haarlemmermeer
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 25m Vis pris
BGY Bergamo

1 flyvninger per dag

2t 10m Vis pris
BHX Birmingham
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 55m Vis pris
BRS Bristol

1 flyvninger per dag

3t 35m Vis pris
EDI Edinburgh
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 10m Vis pris
EMA Castle Donington
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 55m Vis pris

Cephalonia internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Cephalonia internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode EFL
By Kefallinia-øya
Land Greece (GR)
Fullstendig plassering Cephalonia internasjonale flyplass
Breddegrad 38.119503
Lengdegrad 20.504924
Nettsted Kefaloniaairport.info
Vis på kart Google maps

Cephalonia International Airport Fasiliteter og tjenester

Cephalonia International Airport, også kjent som Kefalonia Airport, er den primære flyplassen som betjener øya Cephalonia i Hellas. Det ligger like utenfor hovedstaden Argostoli og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerene.

Terminalfasiliteter

 • Sjekk -innskranker: Cephalonia internasjonale lufthavn har flere innsjekkingsskranker der passasjerer kan levere av bagasjen og motta boardingkortet.
 • Detaljhandel og avgiftsfri: Flyplassen har en rekke butikker og avgiftsfrie butikker. gratis utsalgssteder som tilbyr alt fra suvenirer til luksusvarer. Passasjerer kan også dra nytte av avgiftsfri shopping for å kjøpe varer som kosmetikk, alkohol og tobakk.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig på flyplassen, inkludert kafeer og restauranter hvor passasjerene kan nyt et måltid eller en rask matbit før flyturen.
 • Lounge: For de som leter etter en mer avslappet og komfortabel opplevelse, har Cephalonia International Airport salonger som tilbyr bekvemmeligheter som komfortable sitteplasser, forfriskninger og gratis Wi- Fi-tilgang.
 • Bilutleie: Passasjerer kan finne en rekke bilutleiefirmaer på flyplassen, noe som gjør det praktisk å leie et kjøretøy for å utforske den vakre øya Cephalonia.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eller forlagte gjenstander kan passasjerer kontakte flyplassens Lost and Found-avdeling for å få hjelp.
 • Babyomsorgsfasiliteter: Flyplassen tilbyr stellefasiliteter og dedikerte områder for foreldre som reiser med spedbarn.

Passasjertjenester

 • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan enkelt få tilgang til minibanker og valutavekslingsskranker på flyplassen for å få lokal valuta eller fullføre nødvendig økonomisk transaksjoner.
 • Informasjonsskranker: Cephalonia internasjonale lufthavn har informasjonsskranker bemannet av vennlige og kunnskapsrike kundeservicerepresentanter som kan gi assistanse med flyinformasjon, veibeskrivelse og andre spørsmål.
 • Medisinske fasiliteter.: Det er et medisinsk senter på flyplassen for å håndtere eventuelle medisinske nødsituasjoner eller gi grunnleggende medisinsk hjelp om nødvendig.
 • Wi-Fi-tilgang: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang, slik at passasjerer kan holde kontakten og surfe Internett mens de venter på flyene deres.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen er utstyrt for å gi assistanse til passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov. Rullestoler og støttetjenester er tilgjengelig på forespørsel.
 • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige, inkludert drosjer, busser og privat transport, slik at passasjerer enkelt kan nå målet på øya.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester streber Cephalonia internasjonale lufthavn etter å gi en hyggelig og praktisk reiseopplevelse for alle passasjerer som passerer gjennom dørene. Enten du ankommer eller drar, sørger flyplassen for at reisen begynner eller slutter på en positiv måte.


Sıkça Sorulan Sorular

Cephalonia internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

EFL kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Cephalonia internasjonale flyplass için atanmıştır.

Cephalonia internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Cephalonia internasjonale flyplass ile Edinburgh Airport (EDI) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 10m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Cephalonia internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 19 taşıyıcı, Cephalonia internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Sky Express, Olympic Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Kefallinia-øya şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Kefallinia-øya şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Cephalonia internasjonale flyplass (EFL) tercih edilen seçenektir.

Kefallinia-øya çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Kefallinia-øya civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella