Rimelige flyvninger fra Cedar City regionale flyplass (CDC)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Cedar City regionale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
SLC Salt Lake City

1-Feb flyvninger per dag

1t 14m Vis pris

Cedar City regionale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Cedar City regionale flyplass
Flyplass (IATA) kode CDC
By Cedar City
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Cedar City regionale flyplass
Breddegrad 37.700020
Lengdegrad -113.097594
Nettsted Cedarcity.org
Vis på kart Google maps

Cedar City Regional Airport Fasiliteter og tjenester

Cedar City Regional Airport, som ligger i Iron County, Utah, er en liten, men effektiv flyplass som betjener regionen. Til tross for størrelsen tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en behagelig og praktisk reiseopplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Cedar City Regional Airport har en moderne og godt vedlikeholdt terminalbygning utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for reisende. Fra komfortable sitteplasser til rene toaletter, terminalen har som mål å tilby et innbydende miljø.
 • Bagasjereklame: Passasjerer kan enkelt finne bagasjeområdet ved ankomst. Flyplassen har effektive bagasjehåndteringssystemer på plass for å sikre minimale ventetider og rask henting av bagasje.
 • Gratis Wi-Fi: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen bygning, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de er på flyplassen.
 • Mat og drikke: Reisende kan finne en rekke spisesteder i terminalen. Fra grep-og-gå-snacks til fullservice-restauranter, flyplassen passer til forskjellige smaker og preferanser.
 • Detaljhandel og avgiftsfri: Cedar City Regional Airport huser et utvalg av detaljbutikker hvor passasjerer enkelt kan handle suvenirer, gaver, bøker og annet nødvendig reiseutstyr. Det er også en avgiftsfri butikk for internasjonale reisende for å kjøpe skattefrie varer.
 • Bilutleie: For de som trenger transport ved ankomst, opererer flere bilutleiebyråer innen flyplassen, noe som gir en sømløs og problemfri leieopplevelse.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan få tilgang til ekte -tid flyinformasjon gjennom skjermer plassert i hele terminalbygningen. Disse skjermene gir oppdateringer om ankomster, avganger, forsinkelser og gateinformasjon.
 • Tilgjengelighet for rullestolbrukere: Flyplassen er forpliktet til å tilby tilgjengelige fasiliteter for alle passasjerer. Rullestolramper, heiser og utpekte parkeringsplasser er tilgjengelig for personer med redusert mobilitet.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eller forlagte eiendeler, har flyplassen en dedikert Lost and Found-avdeling for å hjelpe passasjerene med å finne gjenstandene deres.
 • Parkering: Cedar City Regional Airport tilbyr både korttids- og langtidsparkering. Passasjerer kan velge den best egnede parkeringsplassen basert på deres reisevarighet og preferanser.
 • Sikkerhet: Flyplassen følger strenge sikkerhetsprotokoller og har høyt trent personell for å sikre sikkerhet og velvære. -være av alle passasjerer. Sikkerhetskontrollprosedyrer er effektive, men likevel grundige.
 • Transporttjenester: For å lette transport til og fra flyplassen er forskjellige taxi-, skyttel- og privatbiltjenester tilgjengelig. Disse tjenestene gir pålitelige og praktiske alternativer for reisende.

Samlet sett har Cedar City Regional Airport en rekke fasiliteter og tjenester designet for å forbedre reiseopplevelsen. Enten det er gjennom komfortable fasiliteter eller effektiv drift, streber flyplassen etter å gi en positiv og hyggelig reise for alle passasjerer.


Sıkça Sorulan Sorular

Cedar City regionale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

CDC kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Cedar City regionale flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Cedar City regionale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Cedar City regionale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Cedar City regionale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Delta Air Line ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Cedar City şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Cedar City şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Cedar City regionale flyplass (CDC) tercih edilen seçenektir.

Cedar City yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella